Raty 0% na rowery

Szanowne grono!! Czy w 3miescie znajde jakis sklep z rowerami w przedziale 2000-3000 zl ktory bede mogl kupic na raty 0% ?? a jezeli nie to moze polecicie jakis sklep z dobrym oprocentowaniem..pozdrawiam i czekam na odpoweidzi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Raty 0% na rowery

hehe wierzysz w raty zero %? :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wierze bo kupilem ostatnio cyfrowke i cene podzielono na 20 rownych rat ktore w calosci dawaly kwote aparatu a jego cena wcale nie byla wygorowana wiec podtrzymuje pytanie pozdrawiam

takie rzeczy tylko w erze

wlasnie kilka watkow wstecz jest watek ze to juz nie jest forum rowerowe i swoja odpowiedzia utwierdziles mnie ze z rowerami nie masz nic wspolnego

Zdaje mi sie że będziesz długo czekał, aż na forum zajrzy osoba która kupowałą cos na raty w trojmiejskich sklepach.. a jak juz zajrzy.. to niekoniecznie Ci odpisze ;]

Najprosciej - wydzwon sklepy rowerowe i popytaj :))

dzieki kolega tak wlasnie chcialem zrobic ale weekend byl i nie bardzo bylo jak ale teraz w tygodniu podzwonie ..pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też właśnie planuje zakup na raty. Może to Cię zainteresuje http://velo.pl/www/pages/kredyt/ Nie jest to 0% tylko około 7% i tylko rowery Author i Accent - sklepy z trójmiasta.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Czy są jakieś prowizje i haczyk? (3 odpowiedzi)

Szukam kasyna, które nie będzie miało ukrytych opłat i problemów z wypłatami. Skąd mam wiedzieć,...