Raz Dwa Trzy - Młynarski

Temat dostępny też na forum: Raz Dwa Trzy - Młynarski
BILETY ZOSTAŁY SPRZEDANEGrupa istnieje na rynku muzycznym od siedemnastu lat.W swojej twórczości konsekwentnie realizuje własną wizję muzyki.Piosenki „Raz, Dwa, Trzy” idealnie trafiają w zmieniające się oczekiwania odbiorców.Po niebywałym sukcesie płyty z piosenkami Agnieszki Osieckiej „Czy te oczy mogą kłamać” (110 tysięcy sprzedanych płyt - złota i platynowa ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Raz, Dwa, Trzy to zacny zespół. Chyba się tam wybiorę.

Rewelacyjna Atomosfera

Byłam na dwóch konertach Raz Dwa Trzy i za kazdym razem bylo świetnie , tego również nie odpuszcze ! Polecam Wszystkim. !!

Raz Dwa Trzy

ide koniecznie

po imprezie

Zespół grał jak to oni, aranże mało zróżnicowane wszystko do siebie podobne. Nigdy więcej moja stopa nie stanie na Pokładzie! Zimno! Ciasno! W filharmonii za te same pieniądze mam gwarancję wygodniejszego siedzenia i żaden napity typek nie będzie mi wrzeszczał koło ucha....

dla mnie było super

To fakt napoczątku było chłodna, ale dzieki muzyce która rozgrzewała serca było wspaniale...super atmosfera...zespół dał z siebie wszystko...było super..RAZ DWA TRZY...RAZ DWA TRZY>>>RAZ DWA TRZY:P

Inne tematy z forum

Sopockie Miasteczko Świąteczno-Noworoczne (3 odpowiedzi)

Od 20 grudnia 2024 r. do 6 stycznia 2025 r. skwer Kuracyjny w Sopocie zamieni się w miejsce,...

ISU Junior Grand Prix Solidarity Cup 2024 (5 odpowiedzi)

Gdańsk ponownie stanie się areną rywalizacji najbardziej utalentowanych łyżwiarzy figurowych...

Parada Niepodległości 2024 (18 odpowiedzi)

Blisko, blisko, coraz bliżej! Szykujcie się na Paradę Niepodległości w Gdańsku 11 listopada 2024!...