Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 5.

Witam kobitki w nowym watku:)
Specjalna dedykacja dla Bombelkowej:)))))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

lena dokladnie tak, zle napisalam wczesniej..

nie wiem co moze oznaczac ten sluz po owu..moze jakis stan zapalny ale na razie bez objawow-swedzenie?

Lena jak ty się w ogóle czujesz na końcóweczce ?

Bombelkowa, przepraszam, ale chyba Ci nie za bardzo pomogę :(
Nie mierzyłam temperatury przez cały cykl, ja nawet nie zdążyłam wziąc Clo...

Stokrotka, zapewne chodzi o badanie na toksoplazmozę :)ll

Bombelkowa doskonale Cię rozumiem- też tak szalałam:) hehe... musisz uzbroić się w cierpliwość- nic innego Ci nie pozostaje:)
Nie ma co robić testu, bo za wcześnie. Postaraj się zrelaksować, jak się czegoś bardzo chce to organizm lubi płatać nam figle.
Oczywiście życzę Ci upragnionej ciąży, ale wyluzuj bo oszalejesz:)

Dziewczyny.. ja wiem ze nie mozna o tym myslec na okraglo.. i walcze ale juz bym chciała wiedziec..
Wiecie co? Wracałam do domu i teraz w autobusie poczułam taka wilgotnosc.. Pierwsza mysl : okres?! :(
ale weszłam do łazienki, sprawdzam a tam.. hmmm wielkości biszkopta (takiego mniejszego) plamka śluzu jasno-białego i bardzo gęstego..
Próbuje nad sobą zapanować.. ale zastanawiam się co to ? :|
Nie miałam upławów, owulacja za mną..

Hej!
Byłam dzisiaj na wizycie kontrolnej. Ale wyszłam z gabinetu bez entuzjazmu;/
Dzidzia ma się dobrze, pięknie rośnie, przybiera na wadze:) Ale powiedziałam pani doktor, że kolka mnie łapie taka kłująca z lewej strony. i Ona podejrzewa, że to nerka- płym może sie w niej zbierać.
Muszę zrobić kolejne badania moczu i chce pójść na usg nerki. Wystraszyłam się;/
Koraliczku a jak twoja wizyta?

dagolek - zaczelam brac okolo 20 grudnia przez 2 i pol tygodnia dawke 50 a potem do dzisiaj 75 mialam brac..teraz 100 bo lek stwierdzila,ze jesli udaloby sie nam zajsc to dzieciatko od samego poczatku potrzebuje tego hormonu a ja musze sie podzielic wiec bedziemy potrzebowali go..

mozna powiedziec,ze w 5-6 tyg zbilo mi sie tak ladnie..
za m-c sabie powtorze TSH by wiedziec czy nie idzie w odwrotna str niz ma..tak tylko dla siebie...jakby poszlo w gore to zadzw i lek mi ustali nowa dawke,ale ona powiedziala,ze 75 ktore biora jest ok,ale zwiekszymy na 100 dla dziecka..

ale jestem głupia hihihi:) logowałam się tam gdzie nie trzeba :)
słodkie maleństwo :) jeszcze raz gratuluje :)

Stokrotka ile czasu zajęło ci zbicie TSH ? ? ja na razie biorę euthyrox 50

tylko ja jej nie mogę zobaczyć wrr:(

Cmv cytomegalia 80% społeczeństwa go ma. Ważne żeby wiedzieć jak jesteś w trakcie zakażania, bo wtedy maluszek może złapać podczas porodu.

Ana potwierdzam jak laleczka :)

ja zalogowalam sie za 1 razem bez prolbemu:-)
odebralam wynik TSH - bylo prawie 14 a jest 1,96...:-) lek zapisala mi euthyrox 100 i dostinex na podwyzszona prolaktyne - pol tabl raz na tydzien wieczorem..i tak 4 tabeltki dostalam,ale mozemy sie starac o dzieciatko, jakby sie okazalo,ze jestem w ciazy to zadzwonic i odlozyc tabsy..tzn te dostinex..

ogolnie zrobila usg, pokazala wszystko co i jak..owu nie bylo jeszcze w tym m--cu a to juz 15 dc..ale ja mam dluzsze cykle wiec spoko..
mam tez wykonac jeszcze 2 badania cmv (nie wiem co to znaczy..ale mowila) i tosmoplaze (?) no na pewno w zabiegowym beda widziec co to za badania..no i pojawic sie za 2-mce albo wczesniej..jakbym byla w ciazy..

próbowałam kilka razy;/ na gmail tak?

Bombelkowa plamienie implantacyjne pojawia się 6-7 dni po zapłodnieniu i oznacza zagnieżdżenie się zarodka. Wydaje mi się, że u Ciebie jeszcze za wcześnie na taką oznakę, ale mam nadzieję, że się mylę. Trzymam kciuki, nie myśl tyle o tym:)

dziękujemy za miłe słowa :)

dagolek bo trzeba 2 razy się logować ...za pierwszym nie można nie wiem czemu...
spróbuj raz jeszcze :)

Lena a temperatura, podnosiła Ci się? Jeśli tak, po jakim czasie od zapłodnienia miejwiecej?

Bombelkowa, ja dwa razy zachodziłam w ciąże i ani razu krwawienie implantacyjne u mnie nie wystąpiło.

Ana, faktycznie jak laleczka! :D
Małe cudo :)))

a ja nie mogę się zalogować :(

ahh..co za cudowna foteczka..śliczna macie córeczke:-))

O Jezuuuu jaka śliczna!! Jak Lalunia wygląda :))
A imię pasuje do niej jak zadne! Alicja z Krainy Czarów! :) ana84 udała się Wam córcia :)

Dziewczyny.. mam do Was pytanie, czy każda z Was (pytam zaciążone i rozpakowane) miała krwiawienie implantacyjne?

Dziś w nocy nie mogłam spac na prawym boku, tak mnie jajnik rwał..

Inne tematy z forum

księgowa?? czy warto? (45 odpowiedzi)

post dotyczył będzie pracy.. a właściwie jej zmiany...obecnie pracuję jako powiedzmy pracownik...

Gdzie kupię duże kartony? (18 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, gdzie można kupić duże kartony, nawet takie 150x150x150? Castorama? Praktiker...?

Irmina Wróblewska-Jankowska dermatolog - zna ktoś? Jakie opinie? (14 odpowiedzi)

Irmina Wróblewska-Jankowska przyjmuje na Jelelniogórskiej. Był ktoß może na wizycie i może...