Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 5.

Witam kobitki w nowym watku:)
Specjalna dedykacja dla Bombelkowej:)))))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja złej teściowej to nie mam, ale mój mąż jest jedynakiem i wszystko na jego głowie;/ czasami się wkurzam jak swoją mamusie musi zawieść po pracy do domku po 22 choć ma nie po drodze i musi się wracać później do domu. ;/

basienak ja pie.... :P hehe ostra rodzinka :D ale az mi sie geba usmiechnela z szoku :P
ja nie trafilam zle ale czasem sa dni ze mam ochote......... rozne sytuacje sa no ale......

eh można i dziwi się wciąż, że ja jeszcze jestem zła o to hahahahaha

również nie dojechała na czas do domu mojego brata gdzie były zdjęcia robione, fotograf czekał na nią, a ona się spóźniła, bo musiała obiad zjeść - spóźniła się dużo do fryzjera gdzie moja mama je umawiała, bo oni spod Lublina, a ślub w Gdyni i fryzjerka do nas wydzwaniała, że nikogo nie ma na umówione godziny

no a świadek (kuzyn mojego męża) na zdjęcia podczas ubierania pana młodego w ogóle nie dojechał, bo musiał sobie kupić pasek w tesco - był na zakupach - mój brat (mój świadek) musiał go zastąpić i mi pomagała mama, a tak chciałam, aby fotki były z bratem

więc dziewczyny ja już gorzej trafić chyba nie mogłam - cieszę się, że chociaż mam zarąbistego męża, bo gdyby jeszcze on się okazał draniem po ślubie to chyba bym zwariowała hahaha

Basieniak twoja teściowa zrobiła cios poniżej pasa jak można wyjść z wesela swojego syna wrrrr :/

piszę ponownie w skrócie:

jedno z przegięć mojej teściowej to, że podczas naszego wesele pojechała sobie do znajomego na kawę - wszyscy jej szukali, bo fotka z rodzicami miała być i się wydało, że opuściła salę

ale podobnych akcji jest więcej więc u mnie jest przegrana

Roli na zatoki w ciąży robiłam inhalacje z majerankiem i czapka na głowę, ale zapytam się jeszcze jutro mamy, bo dobra inhalacja jest z gotowanego ziemniaka

dziewczyny tyle napisałam, a mi się post skasował ;(

wiecie co ja swoja musialam przystopowac :P bo jak mowie ze jestem w ciazy to sie ucieszyla i mowi ze bedzie miala sie kim zajmowac teraz.. ja ja od razu " ale ja jestem w domu i dzieckiem ma sie kto zajac, moze mama wpadac jasne, ale ja jestem jego mama i nie zostawie go tak od razu po urodzeniu"

hej kobitki tak czytam i az mi lepiej ze nie tylko ja mam pod górkę z teściową czyli wszystko jest w normie:)
Oj Bombelkowa piekny pecherzyk i chyba cos bedzie:))))
dosyc dlugo Any nie bylo to chyba naprawde jest w "akcji" a ja z zatokami leze i kwicze i śnie o jakimś ibupromie...

Dziś znowu miałam usg :))
Dominatorek ma 17 mm, więc na dniach będziemy łapać :D:D

basieniaczku witaj :) jak tak patrze na twoj suwaczek to ta mala tak szyyybko rosnie ze hej!! czas leci :)
a jak Ci sie uklada z tesciowa? czemu z nia nie gadasz??

Jak tam Kochane? widzę, że niedługo porody się posypią:D:D:D

Bombelkowa trzymam kciuki, olej teściową - ja z moja też prawie nie gadam wrrrrrrrrrr i dobrze mi z tym:D

Ana tak sie nameczyla przy przeprowadzce ze pewnie cos ruszylo.. albo dalej jest zabiegana i nie ma czasu :)
ale jak by co, kochana ja caly czas trzymam kciuki!!

Kochane moje, ja się melduje :)
Ale jestem zwarta i gotowa (jesli mozna byc na to gotowym) :)
Dzis w koncu zakup łózeczka dokonany, w weekend mąż rozkłada i ubieramy :DDD A teraz sie męczy z komodą (a raczej komódką) - zawsze bedzie gdzie troche ubranek małego poukładac, a jak juz gdzies osiądziemy na dłuzej kupimy jakis porzadny mebel :)
Ahhhh... te tesciowe, chyba wszystkie mamy z nimi "słodko"...

Bombelkowa, podziwiam cię za spokój. Ja za mniejsze zło do swojej teściowej ani nie jeżdżę, a ni się nie odzywam. No jak ja się zaprę to niestety jak osioł ;).

Myślicie, że Ana rodzi? Lenka ty się też odzywaj, bo następna jesteś :)

Powiedziałam, że skąd może wiedzieć, palił jakiś czas papierosy, przebywał w dymie tytoniowym (teściowa pali jak komin)..
Jest wiele czynników, które mogą to powodować, ale niczego z góry nie można skreślać..

eh.. a może i z Tobą jest ok i z nim, a jednak nie wychodzi.. różnie to bywa.. słowa teściowej zignoruj.. to strasznie prymitywne w ten sposób się zachowywać..

a odpyskowalas jej cos??

Oj dziewczyny Kochane dziewczyny :)

Oby, oby..
Właśnie rozmawiałam z teściową i rzekła mi, że to na pewno nie 'wina' męża mego, że nie możemy dojrzeć dwóch kreseczek.
No jak tak można gadać.. Skąd ona wie, że nie jego.. On sam nie wie, a ona ma prześwietlenie w oczach, że widzi, czy wszystkie wyniki krwi ma prawidłowe? :(
Przykro mi się zrobiło.. Ja się faszeruje lekami, a może faktycznie jest coś z żołnierzykami małżowinki..

no to i ja trzymam kciuki za pozytywne staranka..
ja jak nie dostanę @ do 27 to pewnie będę musiała zrobić test, jadę na wesele i dla spokojnego sumienia by należało to zrobić.. ale cudów się nie spodziewam, bo podbrzusze tak kłuje, że pewnie @ przyjdzie zaraz po odstawieniu luteiny.. dziś nawet nospa mi nie pomaga.. oby jakiejś torbieli nie było bo czuję ból po lewej a owu z prawego jajnika była..:(
bdw fajnie, że znów mamy weekend, prawda?:)

Bombelkowa to cudowne wiadomosci!!!!! Trzymam kciuki dalej ale chyba teraz juz za dwie kreski bo cos mi sie wydaje ze niedlugo je ujrzysz:))))))))))))))))))))

Inne tematy z forum

kolorowanki do druku (31 odpowiedzi)

czy znacie jakieś fajne strony z kolorowankami do wydruku ?

poszukiwany dobry ortopeda (22 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...