Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 5.

Witam kobitki w nowym watku:)
Specjalna dedykacja dla Bombelkowej:)))))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bombelkowa super :) to jest Twoje szczęśliwe forum:)

image

Ja po wizycie :)
Będzie w tym cyklu owulacja. Pęcherzyki ponoć są śliczne.
Mam skierowania na badania dla męża, od jutra zaczynamy strzelanko :D

ana melduj sie tu no! ?

Koralki jak zawsze myślałam, że taki ciąg wyrazów to są przekleństwa ;)))).

Ana ty nam chyba tego nie zrobisz, że pójdziesz urodzić bez nas ?? ;)

no wypadalo by.. jestescie w mniejszosci wiec taka porcja fluidkow od nas musi dac rade.. nie ma innej opcji!!
@#$#%^%^&^#$@!#$#%^&*^*%^&^#$@

roli, może wątek faktycznie okaże się mój ;)

Bombelkowa trzymam kciuki:)

Bombelkowa:))) jupiii:)

bombelkowa fajnie :)

Hej hej ;)
Ja dzis po pierwszym monitoringu.
Po prawej największy pęcherzyk 10 mm i kilka mniejszych :)
A po lewej .. 12,8 mm szczęścia :D i kilka mniejszych.

Czuję że ten msc należy do nas! :))

przy luteinie nie mierz bo sie nie sprawdzi.. przy d*phastonie mozesz po to dydrogesteron...

QQ ależ spadłyśmy ledwo znalazłam wątek.. powiedzcie mi czy jak biorę luteinę to jest sens mierzyć temperaturę? bo wydaje mi się, że nie ale pewna nie jestem..

no to gratuluję decyzji:) teraz możesz już spokojnie przygotowywać się do tego dnia:)

dziewczyny zdecydowalam sie na ta prywatna klinike.. ogladalam inne szpitale ALE.. one nie maja oiomow.. oiom ma tylko jeden, ale porodowka to podobno straszny syf i chamstwo, zarazaja sie gronkowcami i sepsą...bede rodzic na lubinowej OBOK tego szpitala gdyby sie cos dziala to to jest 100 m dalej, jest inny szpital ktory niby jest spoko ale daleko od ligoty od tego oiomu... a na ligocie rodzic nie zamierzam bo to trauma by byla na cale zycie... kurcze jak teraz tak czytam i pytam kolezanek to nie ma u mnie normalnego szpitala... a swoja droga pamietacie jak lezalam na ligocie???? obok byl oddzial polozniczy, kobiety z tymi szklanymi wozkami jezdzily po progach bez zwalniania, dzieci glowkami i szybki udezaly z tego wszytskiego..................

Koraliczku, to tym bardziej bym sie na taką klinikę zdecydowała:) Ale to Twoja decyzja. (ja miałam płacic cos ok 1500zł a teraz nie dosc, że ja nie zapłacę to mi jeszcze dadzą porządne becikowe ;P)

Ostatnie mieszkanie ogladałam w niedzielę 8go, babka oczywiscie nawet nie raczyła oddzwonic i powiedziec, że wybrała kogos innego :(
Teraz troche było zamieszania z tą przeprowadzką i innymi sprawami urzedowymi wiec nawet nie było jak... Wczoraj mąż był przypadkiem na tzw. visningu z kolegą, który tez szuka chaty i ... byli załamani- na zdjeciach w necie super mieszkanie, a w rzeczywisctosci... porazka!a ludzi oglądających mnóstwo...Ja juz nawet chyba nie dałabym rady, jakby cos to bym męza samego wysłała... ta przeprowadzka była juz dla mnie męczaca, choc przeciez niewiele mogłam zrobic...

No, dla mnie trochę nie bez różnicy, bo mam problemy z żyłami w nogach i obawiam się chodzenia z dodatkowym słodkim ciężarem w upałach ;)
ale będę się martwic jak już będe z brzuszkiem.

bombelek mi obojetne czy zima czy lato.. jak by trzeba bylo to bym i 3 lata przechodzila z wielkim brzuchem :P
bombelek a ty tez sie bedziesz niedlugo cieszyc bomblem :)

lenka a ogladaliscie jeszcze jakies mieszkania??

Koralik jak ja Ci zazdroszczę, że będziesz w lipcu miała dzidzię. Zawsze chciałam przed największymi upałami zdąrzyć z dzidzią.. a teraz to jak dobrze pójdzie to październikowe będzie ;)

lenka za ta prywatna klinike nie place bo ma umowe z nfz i normalnie przyjmuja porody... a prywatnie calkiem to porod kosztuje 5 tys... ale ja bym na nfz chciala :) ale zobaczymy bo moze wezme szpital w bogucicach , przyjemni ludzie a remont wlasnie robia wiec moze sie wyrobią do lipca :P

hmmm...Ana może Ty masz i rację...
Materac akurat kupiliśmy juz wczesnej -nie mówiąc o całym komplecie poscieli, poduszce klinie, przewijaku, karuzeli...-wszystko tak czeka na te łózeczko, nawet misio ;) I ja chetnie bym to "ustroiła", tylko tak sie zastanawiamy, bo miejsca tak srednio no i moooze jednak sie trafi jakies mieszkanko niedługo (np.jeszcze przed porodem)- wtedy trzeba to wszystko zwijac ( i to mnie denerwuje-nie wiem czy moge sie z tym wszystkim rozkładac czy nie...)

Termin mam na 12go lutego.

Koralik, ja tez nie doradze w sprawie szpitala, bo z podlasia jestem :) ale... nie wiem czy pamietasz - jak mialam rodzic w Polsce byłam zdecydowana na prywatna klinikę, mimo, ze nie maja tych specjalistycznych sprzetów... Myslę, że warto zapłacic i wspominac to wydarzenie dobrze ( na ile sie da:)).

Inne tematy z forum

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Wrzucanie fotek - ktok po kroku ver.2.0 (47 odpowiedzi)

Jako, że imageshack się zepsuło, wersja z innym hostingiem: 1. Wchodzimy na fotoo.pl...

odbiór mieszkania - na co zwracać uwagę? (15 odpowiedzi)

witam:) (piszę na tym forum, bo więcej osób zagląda, więc może Ktoś mi doradzi) za kilka dni...