Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 5.

Witam kobitki w nowym watku:)
Specjalna dedykacja dla Bombelkowej:)))))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

stokrotka roznie z tymi objawami jest co dziewczyna to inne objawy i w innym czasie, zrob test kochana i nietrzymaj nas w niepewnosci:) z calego serca zycze ci bys zobaczyla dwie kreski:)

no dokładnie... parami :)
stokrotka ja tez nie mialam przeciez objawow.. wszystko na @... zapytaj kogokolwiek... objawy takie same jak na @ sa...

Marynial, ja nawet nie mam problemu z zajściem, ale tak lubię dziewczyny, że tu sobie z nimi siedzę :)

Ania, a nie mówiłam :P, stokrotka rób test, bo tu parami idzie więc Ani kogoś do pary brakuje:)

marynial ja tez nie biore..ale Dziewczyny sa bardzo fajne..wiec jakos tak tu zostalam:-)

co do testu..hm.jakies objawy powinny byc prawda? chocby bol piersi..cokolwiek...a u mnie nic..procz zwiastuna @-kilku pryszczy:/

Aniu super, a jakie masz normy na wyniku?? bo ponizej 70 tez jest ciaza przeciez...
bardzo fajnie, powtorz bete po jutrze, musi wzrosnac o 66% minimum...
G R A T U L U J E !!!!!! ;-)))))))

stokrotka ja bym poczekała do jutra i jak nie przyjdzie normalna @ to bym testowała :) zacznę chyba też tu pisac, bo wątek starających się strasznie ucichł, co prawda nie biorę clostilbegytu, ale muszę gdzieś pisac... :)

stokrotko to moze jednak tescik:)

hey dziewczyny...Aniu ja rowneiz gratuluje..:*

dzisiaj mam 49 dc...chcialam zrobic w 50 dc test bo ile mzoan czekac..a rano dostalam cos jakby na @..ale w poludnie sie skonczylo..:(
juz by wolala normalna @ a nie takie cos niewiadomo co..albo jej wcale..:(

Ania super:) oby więcej było takich miłych wieści:)

Ania kochana super!!!!!!!!! Bardzo sie ciesze i gratuluje z calego serca:)))

Aniu bierzesz luteine, a to też podtrzymuje ciąże. Pamiętaj ten wątek jest szczęsliwy!!!
Powiem Ci szczerze, że jakoś tak miło mi się zrobiło jak napisałaś o tej becie:) Trzymam za Ciebie kciuki, wszystko będzie w porządku:*

:)) poki co nie będę dziękowac żeby nie zapeszyć.. teraz tylko trzeba utrzymać tą ciążę.. a to też trudne.. wierzę jednak że się uda:) muszę być pozytywnie nastawiona..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ania81 kochana gratuluje!!!! Jesteś w ciąży:) Ja miałam bete dużo niższą od ciebie, poniżej 100 na pewno:) Robiłam ją tylko raz także idź do lekarza, zobaczysz na pewno potwierdzi ciąże:)))
Strasznie się cieszę:))

Dziewczyny test rano z mocniejszą i już wyraźniejszą kreską, beta 145,7 nie wiem czy to mało, czy dużo ale w poprzednich ciążach beta robiona tydzien po spodziewanej @ czyli ok 35dc była poniżej 70 a dziś mam 30dc..biorę to za dobrą wróżbę.. w czwartek powtórzę żeby zobaczyć czy wzrasta..oby wzrosła ładnie.. przecież musi, prawda? innej opcji nie ma!
dzwoniłam do lekarza Pani z recepcji chciała mnie umówić na 12/03 ale wybłagałam tą sobotę, póki co nie odstawiłam luteiny, przerwałam tylko branie glucophage, bo tak lekarz kazał jakby co i czekam.. proszę trzymajcie nadal kciuki bo to chyba działa:)

Ania :) kciuki dalej trzymam :)

Ania 81 czuję, że to jest właśnie to na co wszyscy tak bardzo czekamy:) Jesteśmy z Tobą, czekamy na wieście, do jutra:*

już budzik nastawiony na 5:30 żeby przed pracą zdążyć na badania.. kupiłam jeszcze dwa testy zrobię przed wyjściem bo mogę nie wytrzymać do wyników bety:) póki co staram się być dobrej myśli w końcu to szczęśliwy wątek:) jak będzie beta to od razu dzwonię do lekrza:)

Koraliczku a mi sie wydaje ze jakos sie ciagnie wy juz tak daleko jestescie:) juz bym chciala zeby tak "bezpiecznie" bylo:)

roli ty juz 11 tydzien skonczylas wow :D ale szybko!

Oh Ania cudownie!!!!!! Napewno bedzie dobrze, musi byc:) Kochana to rob jutro bete i umow sie na wizyte, bardzo sie ciesze:))))))

Inne tematy z forum

dr Hanna Prajs czy przyjmuje prywatnie (12 odpowiedzi)

szukam w necie,ale nie znalazłam, wiecie może czy przyjmuje prywatnie i gdzie? z góry dzięki za...

Przedszkole 49 Miś, ul. Śląska - proszę o opinie. (28 odpowiedzi)

Drogie mamy, napiszcie proszę jakie są Wasze doświadczenia z tym przedszkolem. Będę bardzo...

ładne meble dla dzieci "Meblik" (78 odpowiedzi)

Wczoraj byłam w fajnym sklepie z mebelkami dla dzieci. Bardzo mi się podobały i chyba skuszę się...