Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 5.

Witam kobitki w nowym watku:)
Specjalna dedykacja dla Bombelkowej:)))))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ania no to trzymam kciuki :) hehe widze ze juz wszystkie w komplecie bedziemy.. jeszcze Asiunia :D
ja tez mialam blado rozowa kreske i to byla ciaza... wczesniej mialam tylko cienie szare to sie okazywallo ze to tylko kreska testowa z pod bibulki ale jak ta kreska woja choc troche rozu ma to mysle ze to ciąża :)

Ania trzymam kciuki myśl pozytywnie wszystko będzie dobrze:)

dziekuję dziewczyny za wsparcie jutro jak tylko wrocę z pracy to dam znać co i jak.. właśnie dzwoniła moja siostrzyczka..jest w 8tyg była przed chwilą na usg i jest serduszko:) aż się rozpłakałam.. powiedziała, że teraz czekamy na drugie.. musiałam jej powiedzieć.. to moja najlepsza przyjaciółka.. fajnie by było przeżywać ciążę razem:)

Ania81 - ja jeszcze co prawda nie widzialam u siebie 2 kresek-nawet takich slabych..ale wierze,ze to na pewno dzieciatko jest i rozwija sie w Tobie:-)) spokojnie, staraj sie myslec pozytywnie..nie mysl o przeszlosci..badz szczesliwa...idz na bete (ja to pewnie i dzisiaj bym pobiegla)

naly ma juz 3.5miesiaca..a moja mama opowiadala,ze siostra tez miaal juz ząbka w 3m-cu..

maly wyglada bardzo smiesznie..taki kochany cioci chlopczyk..a jak sie glosno smieje:-))

Ania81... moja 2 kreska też była blada nawet bardzo blada ... :) i powiem Ci że na 99,9 % druga bardzo jasna kreska to nic innego jak ciąża !!!
więc ja jestem pewna że Ci się udało i gratuluję !!! :)

moj dziś też najpierw mi nie uwierzył:) jutro raniutko pojadę na betę.. ten strach to dlatego, że dwa razy już to przeżywałam i się nie udało i też brzuch bolał.. ale tym razem musi być inaczej..
tak w zeszłym tyg przeczuwałam, że może to być to jak wracając z pracy się rozryczałam słysząc jakąś tkliwą piosenkę w radio:)

Ania81 moja była bladziusieńka i wiesz jak mój mąż zareagował jak do niego zadzwoniłam z tą wieścią?? Mówi tak: "znowu widzisz drugą kreske"?? hehe
także na twoim miejscu od razu zrobiłabym bete, mnie normalnie bolało podbrzusze. Nie sugeruj się, że to na okres:)
Trzymam za Ciebie kciuki:*

Ania też tak miałam z tą drugą kreską, cień cienia :). Brzuch cię boli, bo macica się powiększa. Trzymam kciuki.

Muszę się tym z kimś podzielić bo zwariuję... a z kim miałabym się dzielić jak nie z Wami.. dziś robiłam test i już sama nie wiem, czy była czy mi się tylko zdawało druga bardzo bardzo blada linia.. ale mąż też ją widział.. jutro powtórzę test i jeśli 2 kreska nadal tam będzie to pojadę na betę.. Strasznie się boję.. rano podeszłam do tego bez emocji, a teraz boję się.. brzuch mnie dziś rozbolał i jajnik lewy od owu kłuje co sprawia, że boję się jeszcze mocniej.. dziewczyny błagam trzymajcie kciuki, bo to 3 raz i musi się udać.. innej opcji nie zniosę.. tylko czemu znów ten brzuch boli:(

3,5 miesiąca i już w ząbki??:) wow....no to super:) czas leci i po dzieciach dopiero widać jak szybko:) niech maluszek rośnie zdrowo!!!

Stokrotka, maluch ma juz 3,5 miesiaca! A wydawalo mi sie ze dopiero co sie urodzil a tu juz taki fajny bobo:) Matko jak ten czas szybko leci az jestem przerazona

Daziewczyny- chcę się pochwalic- synek moje siosrty ma 3,5miecisac i ma 2 ząbki na dole..:-))

No ja na szczęście rozstępów jeszcze nie mam i mam nadzieję mieć nie będę. Ale smaruje brzuch i nogi balsamem ujedrniajacym może dlatego.

kupilam sobie mustele na rozstepy.. moze mi znikna troche te co juz mam... musz ekupic tez cos na ujedrnienie ciala i celulit bo chyba mi sie cos robi!!! ;((((((

Aszi kochana nastepna wizyta z usg 23 marca ale wczesniej mam prenatalne, a na kontrole z posiewem z moczu i wymazem z pochwy mam isc 5 marca...
prenatalne mialam miec 8 marca ale musze przesunac na 15 bo moja P.doktor mowi ze jednak tydzien za wczensie mnie tam zapisali...

Koraliczku to nastepnym razem dzidzia sie odsloni:)

Koraliczku no to widzę, że miałaś ciężki dzień. A kiedy następna wizyta u lekarza?
Widzę, że jeszcze do końca nie wiecie, ale przy następnej już będziesz wiedziała czy to córeczka czy chłopczyk:)Najważniejsze byście oboje byli zdrowi:)

uffffffffff jestem juz... wiecie co... wku... rzylam sie, Pani doktor ma zespol tureta i ciut niewyraznie pisze... nie chcieli mi recepty przyjac w aptekach.. objechalam cale miasto ale w koncu sie udalo... musialam wykupic bo moja lekarka idzie na urlop od poniedzialku a juz jej nie bylo w klinice o 19... na recepcie mialam antybiotyk i 2 leki na to zapalenie bo podobno nie zaciekawie to wyglada no i kontrola 5 marca a potem 23 marca...

dostałam nr do poloznej od szkoly rodzenia...
no i wysilek jakikolwiek zabroniony....... nawet basenu niet ;/ i joga tez niet...

a co do płci to na 55% byc moze ... synek :) ale tak sie zakryl i skrzyzowal nozki ze nie bylo nic widac.. tylko przez sekunde Pani doktor miała domysl ale mowi ze z tego moze byc tak samo dziewczynka jak i chlopczyk wiec... dalej nie wiemy :) bo tam pempowina tez troche zaslaniala... :P

ale zmeczona jestem uffff

Ana hej :) buziaki od e-cioci :D
Bomblu nie uciekaj.

No wlasnie Koraliczek, przeczucia sie sprawdzily? Czekamy z niecierpliwoscia:)

Ana, to fajnie ze dzidzia zdrowo sie chowa:) Tak wlasnie spojrzalam na twoj suwaczek i zobaczylam ze mala juz ponad miesiac ma i pomyslalam sobie ze juz napewno fajny bobasek z niej:)

Inne tematy z forum

nnt. Kredyt gotówkowy - proszę o radę (23 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was brał może w ostatnim czasie kredyt gotówkowy (ok 30tys.) i mógłby się podzielić...

Mieszkanie na Kiełpinku (Wiszące Ogrody?) ul. Przytulna - jak tu się mieszka? (44 odpowiedzi)

Witam, planują zakup mieszkania na ul. Przytulnej, proszę o opinię czy dobrze się mieszka w...

Rozwiązania w domu (3 odpowiedzi)

Opłaca się ładować się teraz w te wszystkie dodatki typu kolektory, rekuperacja, studnia itd.?