Ręce, które leczą.
Do Spaniale trafiłem dzięki ulotce znalezionej w skrzynce pocztowej. Postanowiliśmy z małżonką skorzystać z oferty. Zachęciła nas ładna oprawa graficzna, atrakcyjna cena, a przede wszystkim oferta masażu dla kobiet w ciąży. Małżonka, będąc w trzecim miesiącu stanu błogosławionego, uskarżała się na typowe w tym czasie dolegliwości, a od koleżanek słyszała, że ten rodzaj masażu widocznie poprawia funkcjonowanie organizmu oraz samopoczucie. Postanowiliśmy odwiedzić studio Spaniale. Małżonka wyszła po godzinie masażu wniebowzięta, a co lepsze ten stan utrzymuje się już kilka dni. Masaż okazał się tak skuteczny, że regularne wizyty w salonie to sprawa pewna. Ja skorzystałem z masażu relaksacyjnego. Świetny klimat miejsca (wystrój, muzyka) oraz bardzo profesjonalna obsługa sprawiły, że relaks był kompletny. Mógłbym długo komplementować poszczególne aspekty wizyty, ale najlepiej po prostu wybrać się samemu i tego doświadczyć. Wspomnieć muszę jeszcze tylko (małżonka nalega zza ucha), że wspaniała jest energia i optymizm dziewcząt. Zarażają radością życia. Polecam!