Joker (1) Witam dzis robilem sobie juz kolejny tatuaz ale pierwszy u Julii,jestem pelen... Artur Polecam serdecznie!!!! (1) Polecam serdecznie studio Tattoo3miasto! Cechuje ich talent, doświadczenie i... Roksana Polecam! (1) Mój pierwszy tatuaż robiłam u Adama. Minęło zaledwie kilka dni od... Kasia
Podziękowania dla Moniki :) (1) Po podesłaniu projektu i ustaleniu szczegółów zostałem przekierowany do... Mateusz Polecam (1) Mój pierwszy tatuaż jest świetny! Rysunek wykonany profesjonalnie, efekt dużo... Ola BARDZO ZADOWOLONA :) (1) Jestem po wykonaniu tatuażu u Adama. Jest to mój pierwszy tatuaż i chyba nie... S.T. Monika; Straogard Gd. - opinia (1) Adam jest mega! :) pewna ręka, pełen profesjonalizm, poczucie humoru które na... Monika; Straogard Gd. polecam!!! (1) Gorąco polecam! Projektem a później samym wykonaniem i tatuażem jestem... Paula Jaskółki (1) Biorąc pod uwagę fakt że tatuaż to przyjemność na całe życie oraz to że każdy... Magda Pełen profesjonalizm! (1) Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, kilka dni temu zrobiłam swój pierwszy... Kasia Aneta (1) Mam to co chciałam!! Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Tatuaż wykonywał mi... Aneta Najlepiej!!! :D (1) Mam swojego tygrysa! Ekscytacja mi jeszcze nie minęła :) Jestem urzeczona... Ania POLECAM!!! (1) Jestem zachwycona korzystałam z usług nie raz. Jedynie u Pana Adama ale Pan... Magda "róża" (1) Adam jest z*******y , ma poczucie humoru , ból od razu znika , bardzo... Patrycja "róża" tatuaż u Adama (1) Jestem po wykonaniu tatuażu u Adama. Jestem zachwycona!:) Profesjonalna... Patrycja Megaaa ;D (1) Własnie jestem dzień po zrobieniu tatuażu i czuję się fantastycznie. Co... Majka zdecydowanie polecam (2) byłam juz drugi raz, obsługa switna, wykonanie fantastyczne i precyzyjne :) karolina Magda - opinia (1) Odwiedzilam studio Tattoo3city juz drugi raz.Profesjonalna obsluga i mila... Magda SUPER!!! :D (1) Panowie pracujący w tym studiu to w 100% profesjonaliści. Bardzo sympatyczni... Kaja - Gliwice Rewelacja (1) Do studia a raczej do Adama trafiłem po przejrzeniu ogromnej ilości zdjęć z... mlynek