Red Hot Chilli Peppers Night albo...

Temat dostępny też na forum: Red Hot Chilli Peppers Night albo...
RED HOT CHILLI PEPPERSSOPOT MAGIC NIGHTalboi bardziej po ludzkuCalifornicationFunky Fun Partyalbo jeszczebardziej po ludzku XXL Jazzzda na Ostrrrow brzmieniach i klimatachprosto z kalifornijskich plażi też na plaży, a do tego jeszcze w Sopocie !!!Uwaga 1!FANI RHCP - i zrzeszeni i niezrzeszeni, mogą wbić się na tę imprezęcałkowicie 4 Free !!!Wystarczy nadesłać majla z imieniem i nazwiskiem ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

beznadzieja, po co te ograniczenia wiekowe?

tylko pelnoletni sluchaja tego typu muzyki?

moim zdaniem rowniez bez sensu..

kto?

moja uwaga: kto pisał ten tekst...czyta sie makabrycznie, chaos i kompletny bałagan!Jakis reklamowy bełkot...fanów RHCP takim tekstem raczej nie przyciągniecie...!Curacao, zmien ludzi od promocji...

Ja pisałem ten tekst.

A jeśli czegoś Lulku nie rozumiesz - może przeczytaj jeszcze raz.
A jeśli i to nie zadziała - próbuj do skutku. Tekst nie jest
skomplikowany.
To tylko kwestia koncentracji i nie stresuj się aż tak bardzo, że masz
problemy ze zrozumieniem, popracuj nad sobą... A solidni i kumaci ludzie
od promocji są w Curacao zawsze mile widziani - przyjdź i przedstaw
swoje propozycje i je zrealizuj. Mówiąc krótko - pokaż nam swoje
mistrzostwo, serdecznie zapraszam Cię do współpracy!

ehh!:)

Czytam, czytam i czytam i rozumiem, ale cały czas wydaje mi się bałaganiarski... powtórzenia, zbyt dużo wykrzykników i języka reklamy, niejasny układ, porozrzucany...a że jest skomplikowany, tego nie powiedziałem...!no przykro mi zdania nie zmieniam!a stresować to uwierz na słowo, ja sie naprawdę tym nie stresuje...:))

no ale...!

No ale, posłuchać w większym gronie i to na plaży RHCP zawsze miło...więc będę...!Tak żeby nie było, że się tylko czepiam...
Pozdrawiam

jako polonistka z przykrością muszę stwierdzic ,że tekst jest zbyt chaotyczny....:)

Polonistów zapraszamy serdecznie!!!

Gratuluję zawodu i powołania, a na imprezę zapraszam tym serdeczniej !!! Generalnie liczy się tu skuteczna i wyluzowana zabawa przede wszystkim, co proponuję sprawdzić już we wtorek 26 czerwca.

Inne tematy z forum

Dżem (13 odpowiedzi)

Legendarny zespół muzyczny wykonujący muzykę rockowo-bluesową z elementami folka, reggae i hard...

Konferencja Tricity Model United Nations (3 odpowiedzi)

Zapraszamy Tricity Model United Nations. Konferencja odbędzie się w dniach 25-27.09.2024 w...

Zielony Weteran | Adoptuj roślinę (11 odpowiedzi)

Zielony Weteran | Adoptuj roślinęProjekt Zielony Weteran to nasza autorska koncepcja stworzenia...