Red Hot Chilli Peppers Night albo...

Temat dostępny też na forum: Red Hot Chilli Peppers Night albo...
RED HOT CHILLI PEPPERSSOPOT MAGIC NIGHTalboi bardziej po ludzkuCalifornicationFunky Fun Partyalbo jeszczebardziej po ludzku XXL Jazzzda na Ostrrrow brzmieniach i klimatachprosto z kalifornijskich plażi też na plaży, a do tego jeszcze w Sopocie !!!Uwaga 1!FANI RHCP - i zrzeszeni i niezrzeszeni, mogą wbić się na tę imprezęcałkowicie 4 Free !!!Wystarczy nadesłać majla z imieniem i nazwiskiem ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

beznadzieja, po co te ograniczenia wiekowe?

tylko pelnoletni sluchaja tego typu muzyki?

moim zdaniem rowniez bez sensu..

kto?

moja uwaga: kto pisał ten tekst...czyta sie makabrycznie, chaos i kompletny bałagan!Jakis reklamowy bełkot...fanów RHCP takim tekstem raczej nie przyciągniecie...!Curacao, zmien ludzi od promocji...

Ja pisałem ten tekst.

A jeśli czegoś Lulku nie rozumiesz - może przeczytaj jeszcze raz.
A jeśli i to nie zadziała - próbuj do skutku. Tekst nie jest
skomplikowany.
To tylko kwestia koncentracji i nie stresuj się aż tak bardzo, że masz
problemy ze zrozumieniem, popracuj nad sobą... A solidni i kumaci ludzie
od promocji są w Curacao zawsze mile widziani - przyjdź i przedstaw
swoje propozycje i je zrealizuj. Mówiąc krótko - pokaż nam swoje
mistrzostwo, serdecznie zapraszam Cię do współpracy!

ehh!:)

Czytam, czytam i czytam i rozumiem, ale cały czas wydaje mi się bałaganiarski... powtórzenia, zbyt dużo wykrzykników i języka reklamy, niejasny układ, porozrzucany...a że jest skomplikowany, tego nie powiedziałem...!no przykro mi zdania nie zmieniam!a stresować to uwierz na słowo, ja sie naprawdę tym nie stresuje...:))

no ale...!

No ale, posłuchać w większym gronie i to na plaży RHCP zawsze miło...więc będę...!Tak żeby nie było, że się tylko czepiam...
Pozdrawiam

jako polonistka z przykrością muszę stwierdzic ,że tekst jest zbyt chaotyczny....:)

Polonistów zapraszamy serdecznie!!!

Gratuluję zawodu i powołania, a na imprezę zapraszam tym serdeczniej !!! Generalnie liczy się tu skuteczna i wyluzowana zabawa przede wszystkim, co proponuję sprawdzić już we wtorek 26 czerwca.

Inne tematy z forum

Wiosenna edycja RestaurantWeek® 2026 (8 odpowiedzi)

RestaurantWeek® wraca w wiosennej odsłonie "Foodie Season - #GoFoodies!" - sezonie dla...

Naklejki wycinane po obrysie (3 odpowiedzi)

Planuję zrobić naklejki wycinane po obrysie jako gadżety dla klientów. Ktoś wie, czy można je...

Road to Mystic Showcase (3 odpowiedzi)

Poszerzamy Road to Mystic! Zapraszamy na Road to Mystic Showcase - bilety już w sprzedaży. Medico...