ból szyi i pleców (2) Miałam ból szyi, promieniujący na pozostałe części pleców i dzięki opiece... Ola Schorzenia kręgosłupa (1) Moje problemy zaczęły się od wysuniętego dysku. Pana Rafała poznałem w... Paweł Polecam wszystkim (1) Korzystam z usług Kliniki już dłuższy czas i z czystym sercem polecam zarówno... wikigdynia
W porównaniu z poprzednimi placówkami - super! (1) Jestem bardzo zdowolony z usług. Rejestrowalem sie w piątek po południu i... Marek D. Profesjonalnie i efektywnie (1) Pani Joanna oferuje bardzo profesjonalną usługę. Podczas rehabilitacji, czy... Danuta P - opinia (1) Pani Joanna pełen profesjonalizm , ze świeczka szukać takich zaangażowanych... P Monika - opinia (1) Bardzo fachowe podejście do klienta.Przede wszystkim krótki czas oczekiwania... Monika Doskonały fizjoterapeuta (1) Profesjonalne i rzeczowe podejście Pana Tomasza do pacjenta.Jest partnerem... Janina rehabilitacja - rewelacja! (1) Gabinet Re-forma odwiedziłem kilkukrotnie. Bardzo miła atmosfera,... Krzysiek pomoc natychmiastowa (1) Polecam rehabilitację w Ostmedic. Ból kręgosłupa minął praktycznie... Hania Polecam (1) Mam dość poważne problemy z kręgosłupem i dopiero pani Agnieszce udało się... Paweł Jerzy - opinia (1) W Centrum Rehabilitacji Tomed w Sopocie leczę się 4-ty miesiąc. Mam problem... Jerzy Witam, Czytam te wszystkie opinie i... (1) ... muszę się z nimi zgodzić :) Ja też miałam i mam przyjemność korzystać z... Weronika PODZIĘKOWANIE- REKOMENDACJA (1) Szczerze DZIĘKUJĘ i REKOMENDUJĘ znakomity gabinet rehabilitacji leczniczej -... Ewa Z-K FIZJO Kasia:))))) (1) Jeśli szukacie Państwo właściwej diagnozy, a przede wszystkim zabiegów,... Anna W. Rehabilitacja Medyczna (1) Jestem trenerką sportową wiec ból i kontuzje nie są mi obce.Całe szczęście że... wiola Polecam (1) Z usług Mewy korzystałem przez 12 tygodni po rekonstrukcji więzadła... Daniel rehabilitacja Revimed (1) Jestem bardzo zadowolona z masaży i zabiegów wykonanych w placówce Revimed.... Dorota super specjalista (1) Rewelacyjny specjalista z fachem w ręku. W ciagu 2 miesiecy doprowadził mi... justyna ocena REMEDI (1) Zawsze miłe i życzliwe podejście do pacjenta.Wysokie kwalifikacje i... Krzysztof Gliński