Rehabilitant albo fizjoterapeuta - jaki koszt?

Witam,
Czy moglby mi ktos pomóc I jezeli korzystal z uslug ww, podzielic sie ze mna info na temat kosztow takich rehabilitacji? Znalazlam jednego z polecenia ktory bierze 100 zl za jedno spotkanie? Czy tak orientacyjnie jest ok? Jezeli ktos ma doswiadczenie w tym temacie prosze o pompc.
Z gory dziekuje,
pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: rehabilitant albo fizjoterapeuta - koszt

W przychodniach rehabilitacyjnych są podane stawki. Ta, którą podajesz, jest wysoka. Zresztą za co? Masaż? Gimnastyka indywidualna? Ja polecam fizjoterapeutów z przychodni przy Świętokrzyskiej w Gdańsku, mnie bardzo pomogli
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Osobiście polecam najbardziej fachową pomoc fizjoterapeutyczną i masaże tutaj - http://gdanskrehabilitacja.pl/ i do mnie przyjeżdzali
do Sopotu więc jestem zadowolona, gdyż cały proces rehabilitowania po urazie barku przebiegał pozytywnie i mogą
już ruszać ramieniem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Rehabilitant albo fizjoterapeuta - jaki koszt?

fizjoterapeuta fizjoterapeucie nierowny. Ja ze swojego doswiadczenia (chorowalem na kregoslup i jego przepukliny od 5 lat) korzystalem z uslug roznych terapeutow i metod. Ostatecznie, rowniez przez polecenie trafilem na fizjoterapeute i chiropraktyka zarazem, Pana Pawła Tyke z Sopotu. W dwoch slowach moge powiedziec ze nie spotkalem takiego zyczliwego i skutecznego terapeuty. I na pewno nie zmienie go na innego pseudomasazyste lub kregarza. Uwazam ze cena idzie za jakoscia terapii i to widac i czuc od 1 wizyty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

I ile wynosiła Cię pojedyncza wizyta? ja również mam przepuklinę więc może skorzystam z usług wymienionego przez cb specjalisty.
Dzięki za pomoc!!!

wizyta kosztuje 100zl, ale przy wiekszej ilosci wizyt masz znizki :) Pelen cennik masz na stronie http://www.malident.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

dziękuję za pomoc!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

dziękuję za pomoc!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Z chiropraktykami ja bym uważała, jeśli chcesz fachowej pomocy przy problemach z kręgosłupem polecam metode mcKenzie. szybka skuteczna przede wszystkim bezpieczna. Mam namiary na kilku terapeutów jeśli chcesz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Tak się składa że jestem fizjoterapeutką i sama mam ból kręgosłupa, z którym męczę się od kilku miesięcy. Znam się osobiście z Panem Pawłem Tyką, o którym była mowa już w powyższych postach. Dziś jestem po 2 wizycie u Pana Pawła i ból zmniejszył się o ponad 80%. Metoda McKenziego jest owszem popularna, ale mało skuteczna. Chiropraktyka jest zaawansowaną formą terapii manualnej kręgosłupa i tym samym skuteczniejszą formą terapii. Także Natalio chiropraktyk jest o wiele bardziej wykształcony, niż nawet fizjoterapeuta i nie rozumiem czemu sądzisz, ze należy uważać na chiropraktyków? Na swojej skórze przekonałam się, że leczenie prądami i lampami nie przyniosło mi żadnych efektów i dopiero zabiegi Pana Pawła mi pomogły. Poczytaj sobie ciekawy artykuł o chiropraktyce, bo to nie magia. A i warto też wiedzieć ze chiropraktyk to nie kręgarz.
http://bodyrelax.pl/chiropraktyka-naturalny-lek-na-chory-kregoslup/#more-4460
Pozdr Marta :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przecież masz różne stawki za różne zabiegi. Nie da się jednoznacznie stwierdzić czy jest drogo czy tanio... Inne ceny są za masaże, inne za ćwiczenia.
Ja chodziłam swego czasu do pani Marii Michajłowskiej. Mialam duze problemy po zdjęciu gipsu z nogi ( poważne zlamanie, noga dlugo byla unieruchomiona...). Terminy na nfz o zgrozo, bardzo dalekie. jestem zadowolona.Juz na 3 wizycie czulam sie znacznie lepiej.

ja polecam panią Kasię z Przymorza. Jest młoda, ale zna się na rzeczy, dojeżdża do domu co jest wygodne i ceny ma przyzwoite. Jeśli chcesz to podam ci na nią namiary(mój meil:kamma.kowalska@op.pl)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bardzo proszę o kontakt do p. Kasi rehabilitantki.Jestem zainteresowana domową rehab.

>grażka00
Nr do p.Kasi: 518826732, powinien byc aktualny;]
pozdrawiam

Ja korzystałam z rehabilitacji w Goldental http://goldental.pl/cennik-rehabilitacji/. Bardzo przyjazne miejsce. Nowoczesne wyposażenie, profesjonalny personel. Szybko odczułam ulgę i naprawdę jestem zadowolona

A ja polecam P. Pawła, a fizjo i rehabilitant to to samo
https://blogzdrowie.wordpress.com/2017/11/04/dobry-fizjoterapeuta/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Tabletki na powiększanie członka (8 odpowiedzi)

Może ktoś przyjmował tabletki na powiekszenie penisa? Czy widzieliście u siebie róznicę w...

Fermony Love Desire (7 odpowiedzi)

Chciałam sobie kupić te feromony. Cz któraś z Was je używała i może coś na ich temat napisać?

Problem z osiągnięciem pełnej erekcji (6 odpowiedzi)

Piszę to anonimowo, bo w przeciwnym wypadku nigdy bym się na to nie odważył. Od jakiegoś czasu...