Rejestrator wykroczeń Galeria bałtycka

Temat dostępny też na forum: Na drogach Trójmiasta Motoryzacja
Witam,
Przez nieuwagę skręcając koło Galerii Bałtyckiej w lewo na Aleje Żołnierzy Wyklętych zastosowałem się nie do tego sygnalizatora co trzeba i przejechałem na czerwonym kierunkowym. Czy foto rejestrator w tym miejscu działa? czy ktoś już otrzymał mandat z tego foto rejestratora??Dodam że zatrzymałem się wcześniej na czerwonym kierunkowym w lewo ale zamyśliłem się i ruszyłem na nie ten sygnalizator co trzeba :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Rejestrator wykroczeń Galeria bałtycka

Tristar póki co w ogóle nie chodzi,robią testy,najszybciej w połowie przyszłego roku ma ruszyć,jeszcze nie wiedzą kto będzie to g...wno obsługiwać
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czyli nie mam się obawiać mandatu ? bo przerażony jestem nowym taryfikatorem 1480 PLN za nieuwagę to trochę jest :/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

A skąd wziąłeś takie stawki za przejechanie na czerwonym?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podobno nowy taryfikator który został zatwierdzony w maju br. ma taki zapis 760 poza terenem zabudowanym w terenie zabudowanym dwukrotnosc A dla recydywy jeszcze większy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Taki był projekt, ale nie został uchwalony.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...