Polecam! (1) Szybka realizacja, najwyższa jakość! BaQ Wspaniałe projekty (1) Pan Sebastian zaproponował mi bardzo ciekawe projekty logo i wizytówek- są... Zosia hmmm (2) jestem klijętem firmy multimedia polska hmm niestety kończą mi się... ROBERT
DNO (2) fatalna obsługa, brak kontaktu w przypadku awarii - słowem jak działa ok, ale... g77 super (1) co tu dużo pisać, jest lepiej niż być powinno! super lokalizacja, zawsze... ojciec i syn POLECAM (1) Jakość usług na najwyższym poziomie i w miłej atmosferze. SZYBKO TANIO I... Basia Partner w rozwoju firmy. (1) Skorzystałem z usług firmy przy tworzeniu strony www.med-activ.pl. Polecam... Krzysztof Ciepliński bardzo profesjonalna usługa (1) Polecam firmę powerprezentacje.pl Przygotowali mi prezentacje powerpoint w... Arkadiusz W. czeste awaria, kiebska obsluga klienta (1) ostatnia awaria trwala ponad dobe ;/ Pani mi z biura mowi, ze nikt wczesniej... klient tiwis a ja o dziwo zadowolony i nie jestem pracownikiem UPC :) (2) Jak w nagłówku , jakoś telewizji wręcz znakomita , kanały HD powalają ,... davinci ekspresowe tempo relalizacji (1) Globalbraf pomógł nam dostosować plakaty do nowych terminów eventu. Polecamy ! Rowerowa Gdynia Juz ich nie musze znosc (1) oferta programowa fatalna, jakosc odbioru rewelacyjana o ile przyjmiemy... mick Kompletny brak obsługi klienta - KLIENT DLA NICH NIE ISTNIEJE (4) Ich klientem można zostać bardzo szybko - wystarczy zadzwonić i już w... Leszek masakra a nie firma (1) całkowity brak profesjonalizmu. Konsultanci są bardzo niesłowni. Na pewno... Marek Uwaga na tą firmę (1) Wszystkie negatywne opinie o nich są prawdziwe. Słaba oferta,wysokie... były klient Pozytywna (1) W przyszlosci sie wypowiem bardziej szczegolowo Jozef Kopczynski polecam od nich neta (3) Wpisuje tu komentarz poniewaz sam szukam obecnie alternatywy dla UPC gdyz... Kastomer ... (2) NAWET PO REZYGNACJI Z KABLÓWKI JAK PŁACIŁAM 180 ZŁ.ZA KABLÓWKĘ Z INTERNETEM... N.A Magda - opinia (1) Polecam Zamówiłam u nich 15 sztuk koszulek polo z haftem. Pan, który przesłał... Magda zleciłem, zaprojektowali i wydrukowali (1) polecam wszystkim A.Kornacki