jakość artykułu (1) gazeta jest odważna lecz można by poprawić jakość artykułu artix ZENADA (1) Nie ma telefonu do serwisu !!!!!!!!!! Tylko infolinia w Katowicach (sic !).... art Agnieszka Gawin - opinia (1) Miło mi poinformować, że AK Media to firma godna polecenia ze względu na... Agnieszka Gawin
Roman - opinia (1) słaby a w zasadzie niemożliwy kontakt z działem obsługi klienta, utrudniony... Roman ogólnie git (1) jestem zadowolony zostaniemy anonimowi MPB - opinia (1) Czesc opinii przeczytanych ponizej nijak sie ma do rzeczywistosci. Canal+... MPB firma która żeruje na klientach (1) Jestem abonentem od kilku lat , płace krocie . Rezygnuje bo są lepsze i... JAN ok (1) Firma wykonała usługę dobrze polecam Max andzia - opinia (1) gdyby odliczali nam kazda awarie z ceny abonamentu to byloby bardzo milo i... andzia Straszne (1) Jestem klientem UPC niestety.Dla nowych odbiorców promocje są dla... ak Interwencja dotycząca wysokości opłaty za korzystanie z telewizji kablowej. (1) Od 14 lat korzystam z lelewizji kablowej UPC.Początkowo cena usługi była... Klient Internet super, z telewizją trochę gorzej. (1) Na UPC przerzuciłem się po kilku latach męczarni z internetem od małych... Garnek Współpracuję 10 lat i jestem bardzo zadowolony (1) Obsługa klienta - 3 za to że trzeba się przebijać przez automaty, ale jak to... dariu Szybko i sprawnie (1) wprawdzie był t tylko projekt wizytówki www ale wykoanany z poprawkami został... zadowolona Polecam Wspólprace z ta firmą (1) Wszystkim polecam ! Terminowo i bardzo dobra jakość wydruków artur Dobra oferta, dobre ceny, fatalna obsługa (1) Oferta maja bardzo przystępną, bo za 60 za można mieć tv, internet i telefon... Piotrek najgorsze jest upc - ostrzegam (1) bardzo drogi abonament, oferta programowa do niczego, jakość odbioru... niezadowolony Jestem zadowolony! (1) Nie wiedziałem ze mozna zrobic sobie haft od reki i przy niewielkiej ilości,... Tomala szatan4 - opinia (1) Dno.Telefony niewazne , nie ma mozliwosci dodzwonic sie do firmy no chyba ze... szatan4 Fajne radyjko (1) Warto posłuchać Szef