Reklamowanie firmy w google ads

Jaka jest różnica w wynikach jeśli chodzi o reklamę graficzną a tekstową w google ads? Te graficzne wymagają więcej roboty?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Różnica w efektach zależy od mnóstwa czynników. Reklama tekstowa to głównie przy wynikach wyszukiwania, ale te formaty mogą być stosowane w całej sieci partnerów (zewnętrzne strony, youtube itp.) Google udostępnia też narzędzie do reklam dynamicznych, gdzie wrzucasz materiały: nagłowki, opisy, cta, multimedia i system z automatu testuje różne warianty i daje znać, co się dobrze klikało, a co nie.
A to, jak się klika i jaki generuje koszt, to już odpowiednie dobranie słów kluczowych, grup docelowych etc.

Jeśli potrzebowałbyś dobrych infografik do reklamy w sieci, zerknij sobie na stronę:
https://kohai.pl/blog/najlepsze-aplikacje-do-tworzenia-infografik/

Jest tutaj kilka porad dotyczących aplikacji do ich tworzenia, poczytaj sobie które moga dać dobre rezultaty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Marketing, reklama (59 odpowiedzi)

Witam, ostatnio zastanawiałam się nad metodami reklamy w internecie. Szukałam trochę i strasznie...

Ochrona telefonu (19 odpowiedzi)

Hej, Ostatnio kupiłam pancerne etui na telefon, widziałam też na stronie tej firmy, że mają tzw....

pozycjonowanie (66 odpowiedzi)

Dzień dobry. Posiadam własny sklep internetowy, w którym sprzedaje własnoręcznie robioną...