Relacja ARKA Gdynia - Górnik Łęczna

Opinie do relacji: ARKA Gdynia - Górnik Łęczna. (piłka nożna)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale wstyd

Niecinski won
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

"Arka to my - skandują kibice"

Tzn. żalą się czy chwalą?
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hajto!Co?

Caro ha ha ha
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

CO TAM LIGA .PP sie liczy.

;-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

czekanie

ja juz tylko czekam na dopelnienie.czyli na 0:3.po t5ym trenerze i tych zawodnikach niczego innego nie mozna sie spodziewac
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hajto..

Woli komentatorkę, więcej szmalu , mniej nerwów..
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Urzędnicy miasta Gdynia! Zamiast dawać wszystkie pieniądze na to badziewie, dajcie część tych pieniędzy małą Bałtykowi,zobaczycie jak koniuktura w mieście poleci!!!Albo nie dawajcie w ogóle!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie będę nas dołował

Ale z taką grą, boję się o derby..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

najgorsze jest to ze

jest zero reakcji na tracone bramki przez trenera.1 bramka wpadla??ero reakcji.2 bramka tez wpadla i tez zero reakcji.to co.jest tylko 11 zawodnikow w Arce???tu trzeba reagowac na wydazenia na boisku a co Robi Nicinski??nic.zupeeelnie nic
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hajto to by dał im kopa

Czy jeszcze...

zmiana trenera może dać efet??? Bo chyba nikt nie ma wątpliwości ,że taka zmiana musi nastąpić...Uważam ,że e-klasę jeszcze można uratować.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

tak cala Gdynia szczura wyglada zal
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Arczanie zamiast..

Oglądać ten piach lepiej idzcie na plażę .
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

i co z tego ze Pertkiewicz rozmawia

skoro z jego gadania ostatnio nic nie wynika???trener na e-klase jak widac marny.zawodnicy jakby wogole nie przygotowani do sezonu zadnych praktycznie wzmocnien nie bylo a te co byly okazaly sie niewypalem.jeszcze jedno.TO WSTYD zeby klub z 250 tys miesta nie mial sponsora!!Pan Pertkiewicz kiedys mowil"to mi go pokazcie"mial czas do znalezienia.lata minely ???? to znaczy ze wogole nie jest wplywowym czlowiekiem jesli nie moze znalezc a lechia taka znalazl od razu.przypadek?nie po prostu trzeba szukac a nie grac w tenisa na kortach Arki.a tak przede wszystkim jest jesli chodzi o naszego prezesa

Czesiu trenerem Arki
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Nowy ulubiony serwis (3 odpowiedzi)

Nie sądziłem, że znajdę platformę, która tak bardzo przypadnie mi do gustu, ale...

Bieganie zimą (27 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

Fitness i siłownia - gdzie? (9 odpowiedzi)

Kto wie gdzie w okolicach ulicy Powstańców Warszawskich i Kartuskiej znajdę siłownię albo...