Remedium

Temat dostępny też na forum: Remedium
Remedium powstanie w dzielnicy Aniołki (wcześniej w tym miejscu znajdował się Instytut Morski gdyńskiego Uniwersytetu Morskiego). Lokalizacja inwestycji zapewni komfort codziennego życia, sąsiedztwo natury i łatwy dostęp do wszelkich usług. Piesza odległość od centrum Gdańska umożliwia korzystanie z oferty kulturalno-rozrywkowej i strefy biznesowej Śródmieścia.

W sąsiedztwie inwestycji ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ja tak

A mnie się podoba!

Nie kupie, bo mnie nie stać ale za każdym razem jak przejeżdżam Smoluchowskiego to podziwiam ten budynek. Trzeba przyznać, że architektura dopracowana jak perełka! Oby więcej takich budynków w Gda!

obecnie wynajmuję tu mieszkanie, super wykończenie i bardzo blisko na UCK i do GUMedu - ale też do kina czy na stare miasto, mogłabym tu zakotwiczyć na dłużej, może kiedyś? :)

Dziękuję za informacje. Lokalizacja wygląda na bardzo atrakcyjną, szczególnie bliskość centrum Gdańska i łatwy dostęp do usług.

Inne tematy z forum

Orzeszkowej 7 (7 odpowiedzi)

Aniołki to dzielnica dla osób, które cenią sobie spokój, ale nie chcą rezygnować z miejskiego...

Przeprowadzki (58 odpowiedzi)

Witam, niedawno potrzebowałam sprawnie i szybko przeprowadzić się z Krakowa do Warszawy....

Ukryte (7 odpowiedzi)

Ukryte to osiedle dla osób, które w ciszy i harmonii z naturą szukają wytchnienia od zgiełku...