Remont Kapitalny!! OSTRZERZENIE!!!

Firma Chatynka i jej wlasciciel wykonywali u mnie remont kapitalny mieszkania jakosc prac wykonanych przez pana WILUSIA zasluguje na zerowa opinie do tego jest osoba niesolidna ktora nie dotrzymuje terminow utrudnia kontakt ze swoja osoba OSTRZEGAM !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: Remont Kapitalny!! OSTRZERZENIE!!!

Panie Janie jeżeli nie jest Pan rad aby płacić za usługi, wykorzystuje Pan fachowców, wymaga odświeżenia a później wymaga perfekcji wykonania, ba mało tego oskarża o jak to Pan ujął "przekręty" pod fakturą od firmy na pojemniki na gruz, którą osobiście podpisuje a następnie wyzywa mnie Pan od oszustów, chociaż ma Pan potwierdzenie od firmy to nie mam pytań co do Pana osoby.
Jeżeli chce Pan by malować farbą za 40zł/10L w ramach oszczędności a następnie oczekuje Pan, mimo mojej sugestii (aby malować farbą wyższej jakości), wysokiego połysku to też nie śmię skomentować.

Wysoce proszę o nie nękanie mnie ponieważ nie jest Pan skory do zapłaty należności.

Mogę tylko przestrzec zaprzyjaźnione firmy o omijanie "szerokim łukiem "Pana Jana z Pomorskiej 94.

Niemniej z wyrazami szacunku
Tomasz Wiluś
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Remont Kapitalny!! OSTRZERZENIE!!!

Przemily Panie Tomku dlaczego nie odbiera pan listow poleconych adresowanych do Pana czyzby z obawy ze Pan klamnie mysle ze jednak nie jest Pan fachowcem ale normalnym zapchaj dziura.Ale obiecuje ze zajme sie Panem MAM DOWODY NA TO ZE NIESTETY PANA PRACA JEST IMPROWIZACJA I PODPISANE PRZEZ PANA OSWIADCZENIE O WYKONANIU POPRAWEK SWIADCZY O PANA MIERNEJ FACHOWOSCI!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6