Remonty

Czas remontów się zaczął ale czy ktoś na forum mógłby mi powiedzieć kiedy się remont parkingu na Irysowej 10 12 14 to bym się psychicznie nastawiła. A tak codziennie od rana młot pneumatyczny słychać tylko i końca nie widać !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Remonty

a co może listy może mają słać do mieszkanców całej dzielnicy ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie o to chodzi żeby slac ale niektórzy pracują w domu i chciałabym wiedzieć jeżeli to nie tajemnica jak długo jeszcze ten młot będzie używany :)?i po co do całej dzielnicy. ? Pytam tylko tych co tu mieszkają :)

ojj długo jeszcze na pewno, bo to dopiero początek :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

myśle, że do grudnia

No cóż zero merytorycznych odpowiedzi sami haterzy. Dowiem się inaczej pozdrawiam

Nikt Pani nie odpowie na to pytanie, bo termin zakończenia prac jest nieznany.

Rozumiem że termin ale kucie młotem ile może jeszcze potrwać. ? to jest najgorsze bo jeżeli wytrzymałam wybudowanie tych bloków co teraz remontuja, budowę szkoły i przedszkola to sam remont mnie nie przeraża :)

Macie kurna problem hahahaahah
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

dobry stomatolog - kogo polecacie? (131 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

Psy bez smyczy mam juz dość! (240 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

W co inwestować w XXI wieku? (25 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...