Renault Laguna II

Lagunę można rozpoznać na pierwszy rzut oka. Wyraźna i czytelna linia, szerokie nadkola podkreślają mocny i zdecydowany charakter tego auta. Lekkie linie budzą wrażenie mocy. Wydaje się gotowa do skoku. Wnętrze Laguny jest jasne i przestronne. Deska rozdzielcza o wyraźnie zaznaczonych krzywiznach wydaje się zarazem lekka i dynamiczna. Kolory i materiały zostały starannie dobrane. Troska o ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

laguna2

to nie jest problem duży po prostu trochę się poci olejem od chłodzenia turbo można tym jezdzic
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

laguna2

czy was nie dziwi że auta 5czy 10lat ma tak mało przejechane kilometrów

żal mi was

piszesz kolego że masz lagunę i jest super że nikt nie umie jeżdzić ani dbać i nikogo na nią nie stać ja przejrzałem ceny na allegro i twój samochód można kupić za czapkę gruszek skoro są dobre dlaczego są tanie ja jeżdżę zafirą 20dtl 2000r mam ją 3 lata i też jest badziewie miałem merca 115 to było 30lat temu potem190 2,0d i tylko tymi autami się woziłem potem C180 i zafira i tymi tylko jeżdżę na forum nie możemy obrażać jeden drugiego tylko wymiana spostrzeżeń .

laguna2

jeżeli są takie dobre więc dlaczego są takie tanie mówię o roczniku 2001/2005

super auto polecam kupujcie

1.9dci

panowie piszecie o interkulerach i turbinach że Wam padaja. . . no tak jest jak się nie zna zasad jazdy dieslem.

LAGUNA 3.0L 210 koni

http://www.youtube.com/watch?v=3AGcSUDLyYc

LAGUNA 3.0L 210 koni

Mama Lagunę 2 z silnikiem 3.0 która ma 210 koni torpeda nic się nie zepsuło ma 180tys km pali jak smok nawet 18 lit ale frajda z jazdy. Jak na światłach BMW E 60 zostaje a koleś na następnych światłach ma minę jak by w spodnie narobił i wstydzi się spojrzeć przez boczną szybę to w takiej sytuacji może nawet 20l spalić a jesteś dumny z tego auta. RENO LAGUNA z motorem 3.0L to super auto kultura pracy tego silnika to wyższa półka i mało jest aut z podobnym silnikiem które da mu rade godne polecenia nawet gdy pali jak smok

auto pomylka

Poza tym ze ladne to nic wiecej. Totalna klapa. Nareszcie sie pozbylem. dosc jazdy w stresie.

superowe auto
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

auto na wagę złota

super auto

innego autka nie uwazam jak reno lagune

jak ludzie nie potraficie dbac o auto to nie wypisujcie bzdur do innych ludzi nie macie pojecia jakie sa dobre laguny ale 1900 disel idealne autka ale trzeba dbac i szanowac jak sie dba tak sie ma i tyle a nie wypisujecie propagandy ja mam firme i bardzo duzo milem samych reno lagun czy to jedynek czy tez dwujek i nie placze jak inni pajace ze tłuką inne wejdzie a potem sumlą pajace

LALUNIA 1,9dci 120hp 2001r przebieg 264000km

Jeżdżę laguną II rewelka zachwyt komfort te hasło to standard w tym samochodzie .No i jak na diselka spalanie rewelka Duże ,szybkie, wygodne no i trwałe bez korozji bez awarii mechanicznych i elektrycznych Posiadam też AUDI też dobrze zrobiony samochód ma inny charakter ale podobne cechy komfort wygoda itp piszę inny charakter bo benzyna Każdy z tych samochodów jest zupełnie inny ,cojść wspaniałego ujeżdżanie tego i tamtego Samochody te wzajemnie się uzupełniają .TAK WIĘC aby poczuć w życiu smaczek RAZ DISELEK RAZ BENZYNKA Wszystkim motoryzacyjnym napaleńcom SZEROKIEJ DROGI w2011roku nowym roku!!!

1,9 dci kombi

do tej pory jeździłem tylko nissanem primerą 2,0 i 1,8 i jak najdalej od tych samochodów,skrzynia biegów ,chłodnica przeguby elektryka i inne drobne awarie to pryszcz.O te samochody dbałem /mam swoje lata/ i nigdy w życiu nie kupię japońca./nawet daewoo Matiz jest od nich Lepszy/ Kupiłem lagunę 2002r 1,9 dci 120km z przebiegiem 214 tyś km i przesiadłem się do innej rzeczywistości.Każdy kierowca ma swoją markę auta i zgadzam się z opinia że trzeba dbać o swój pojazd i umiejętnie nim jeździć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

:)

tak czytam te wsztskie opinie i trche nie chce mi sie wierzyc Panowie i Panie mam Lagunke z 2002 roku 1.9 Dci 107km kazdy mowi ze diselek to zaraza chwila o ten silnim trzeba niestety zadbac. jak widze czasem jak ktos na zimnym silniku disla daje w pałe to potem nie dziwne ze turbo szlak trafia jak i po jezdzie slinik musi chwilke popracowa aby to turo ostgo. owszem musze wyminic czujnuk abs przelacznik wycieraczek bo szwanukje ale nie narzekam a co do komfortu jestem bardzo zadowolny a jak ktos po doałch i nie rownosciach buja sie samochodem dos szybko to i japonca szkal trafi :) pozdraiwm i zycze szrokeij dorogi dla walscielei francuzow jak i japoncow pozdraiwm :) szymek

Wy wszyscy jesteście dziwni

Ludzie jak sie nie umie jeździć to się dzieją takie rzeczy z samochodami!
Ja mam Lagunę 2004 i 2009 DCI 2.2 i żadnych problemów od kupna żadnych ....!!
o Auto trzeba dbać to się nic nie psuje a jak nie to się później tylko narzeka

Porada

Witam mam do kupienia Lagune z 2001 roku 1,9 dci od pierwszego właściciela z przebiegem 148 tyś km są różne opinie na temat tego samochodu mozecie mi powiedzieć na co zwrócić uwage przy kupnie i czy wogóle kupić dany model. pozdrawiam

laguna 2,2 dci

bajka ! kupcie sobie vw passata lub golfa z 2003 roku i porównajcie do MOJEJ Laguny z 2003 r 150 koni 2,2 dci.! komfort jazdy ! zawieszenie ! odjazd ! wyposzrzenie ! / mam wypas / za te pieniadze VW jest golas. na drodze zostawiam wszystkie v daleko z tyłu. Pozrdawiam Renault . !

Witam wszystkich obecnie jezdze Honda Civic 99 rok planuje zmienic na Lagune chcialem sie cos wiecej dowiedziec o tym aucie.mam w planach silnik diesla 1.9dci 120 prosze o pomoc.pozdrawiam