Rent

Temat dostępny też na forum: Rent
Opinie do spektaklu: Rent.
Po niespełna trzynastu latach istnienia, Maybe Theatre Company zdecydował się na wielki krok. Po wystawieniu prawie sześćdziesięciu różnych spektakli – musicali, komedii, dramatów i koncertów – młodzi twórcy wzięli na swój warsztat jedno z największych amerykańskich przedstawień muzycznych, pod tytułem „RENT”. Pomysł zrodził się już dwa lata temu, ale tyle czasu ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moze ktos widzial ten spektakl?

Moze ktos widzial ten spektakl i wie czy warto isc?

Byłam dziś i było świetnie. Naprawde polecam innym... :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

wporzo

mi sie podobalo, niezle piosenki

bylem

bylem ostatnio ze szkola :D fajnie bylo !

Czy prawdą jest że spektakl jest w j. angielskim?:))

fluo

tak, jest calkowicie po angielsku

fajnie bylo warto isc tylko troche zimno tam jest jak cos to sie grubo ubierzcie narqa

genialne!

byłem na premierze.. naprawde kawal dobrej roboty... polecam wszystkim, zarowno tym ktorzy lubia musicale i tym ktorzy za nimi nie przepadaja... po obejrzeeniu renta mozna naprawde mozna polubic ten rodzaj przekazu:)

warto

świetna robota.to już kolejny spektakl MTC,który miałam okazje zobaczyć i ten również jest godny polecenia.Angel i jego ruchy ;)-tego nie można przepuścic.podobnie jak nie usłyszeć głosu Collinsa.

dobre

wcale nie trzeba byc geniuszem z angielskiego,żeby załapać ogólny sens i przesłanie musicalu.warto isc chocby dla kilku niezapomnianych piosenek

Wow

Bylo przeswietnie:)
ludzie super spiewaja - szczegolnie Roger i Joanne:)
ale wszystko jest swietnie - i w dodatku wystarczyl im tylko jeden stol zeby zrobic cos naprawde godnego polecenia!
i chociaz bylo zimnooo to...warto to zobaczyc!
naprawde POLECAM!

super!

Rzeczywiscie, troche tam zimno, ale jak sie slucha takich glosow(Joanne) i takiej muzyki, to po jakims czasie mozna zpomniec o wszystkich niedogodnosciach:) Gratulacje dla calej zalogi tej tworzacej i odtwarzajacej!

Nie zapominajcie o tancerzach :) Tez byli swietni

Fantastyczne!

Po prostu brak mi slow po tym, co wczoraj zobaczylem! Boskie! Kazdy kto jeszcze nie mial okazji wybrac sie na RENTa - niech sie nawet nie zastanawia!!! Pozdrowienia dla calej przesympatycznej ekipy, a szczegolnie dla Joanne!!! :o) Rzadzicie!!!

super!

Byłam przedwczoraj-poszłabym z chęcią jeszcze raz. Czemu oni nie wydają płyt z muzyką z przedstawień? Chociażby mały nakład!!! Jeśli ktoś o czymś takim wiem/ma muzyke z tego spektaklu piszcie!
GORĄCO POLECAM!!!

Po premierze...

Barrrrdzo mi sie podobalo!!! Jestem pod wrazeniem glosow wszystkich glownych postaci, jak i piosenek zbiorowych. Znam RENT z nagran, ale wczoraj bylo jeszcze lepiej, bo NA ZYWO! To jest naprawde niesamowite, ze MAYBE wykonawcy zaspiewali to z powerem, z iskra boza, a calosci sluchalo sie bez strachu "czy wyciagnie gorne c czy nie" - bo spiewali tak lekko (choc na pewno wlozyli w to wiele pracy). Podziwiam, gratuluje i pozdrawiam!!!

P.S. Moj dwumiesieczny synek tez byl bardzo zadowolony, swietnie sie wyspal w "foyer":-))

Łał

Fantastyyyyczne...dla takich głosów warto siedzieć nawet w nimusowej temperaturze...A Joasia...GŁOS JAK DZWON! Polecam, polecam...aż serce rośnie:)

Łał

Fantastyyyyczne...dla takich głosów warto siedzieć nawet w nimusowej temperaturze...A Joasia...GŁOS JAK DZWON! Polecam, polecam...aż serce rośnie:)

Rent - extra!

Dziś byłam i było super. Na prawdę godne polecenia przedsięwzięcie, super muzyka na żywo, niezapomniany klimat, wspaniali ludzie. Bez dwu zdań warto to zobaczyć...! Polecam serdecznie! :o)
P.S. Nie zapomnijcie się ciepło ubać! Baaardzo ciepło!

Warto!

Spektakl profesjonalnie przygotowany. Widać, że młodzi aktorzy włożyli w pracę dużo serca i dużo czasu. Naprawdę polecam wszystkim, którzy lubią świetną muzykę, śpiew, taniec i postindustrialne wnętrza. Wrażenie robią też efektowne sceny zbiorowe.
Jeśli ktoś nie zna bdb. angielsiego, nie ma się czym przejmować. Ogólny sens całej sztuki łatwo zrozumieć, można też wesprzeć się scenariuszem po polsku dodawanym do biletu.

Rewelacja

jak dla mnie to bomba!!!!!!!!!!Angel wymiata wszyskie laski:),a Collins w wykonaniu Kubusia jest poprostu rewelacyjny,hmm...a ten jego glos...az ciarki przechodza!!!!!!!!

niezapomniajac o tancerzach!!!

zapomnialam dodac ze tancerze te sa rewelacyjni!!!!!!!zwlaszcza jak sie rozbieraja na rusztowaniach;)!!!polacam wszystkim!!!!Don't talk just RENT!!!!

Było super!!!

Niespodziewałem się, że aż tak mi się spodoba. Naprawde rewelacja. Pięknie śpiewała główna para bohaterów. Zwlaszcza ten facet mial fajny głos. Nie rozumiem czemu wam się podobała aż tak ta Joanne. Dla mnie w kazdym razie inni byli lepsi. No i ta tancerka:) Jak to ktos powiedzial - tanczyla jakby byla z night clubu;) A najbardziej to mi sie podobalo jak mojej koleżance świeciły się zęby od tych świateł;) I should tell you, I should tell you....

Bardzo interesujący

Bardzo udany i dojrzały spektakl tej amatorskiej w końcu trupy.Aktorzy grający główne role dojrzałe wokalnie i ciekawe aktorsko. Wiele ciekawych pomysłów reżyserskich. Dobra muzyka i świetna grupa taneczna. Trochę głośno, ale tym razem można usłyszeć i zrozumieć piosenki. Warto się wybrać, bo niewiele jest miejsc, w których można znaleźć tyle pasji. Gorąco polecam

0pinia

Świetna muzyka, świetne glosy , świetni tancerze1 goraco polecam !

REWELACJA, moim zdaniem !!!!!!!!

Na musicalu bylam wczoraj po południu. Musze powiedzieć, że jestem bardzo zaskoczona. Nie spodziewałam sie, że RENT bedzie aż taki fajny:) Naprawde jestem pod ogromnym wrażeniem. Świetne głosy aktorów, niesamowity klimat i cudowna muzyka!! Gorąco polecam ten rock-musical wszystkim, którzy chcą spędzić czas w super atmosferze:)

Super!

Wspaniałe przedstawienie! Aż trudno uwierzyć , że amatorskie.Troche za mało tańca. W pierwszym akcie szczególnie. Szkoda bo choreografia bardzo dobra i tancerze utalentowani.

Amatorszcyzna !!!!!!!!

Byłem na spektaklu.Niestety muszę przyznać,że Maybe Theatre Company nie udźwignął materiału,jakim jest Rent. Jeszcze mało potrafią.......
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Amatorszczyzna

Patrzcie go znawca się odezwał. Pewnie 100 razy go na Brodwayu widział.
Stary wyluzuj. Ja byłam z kumpelami i jestem zachwycona.
Ale czad. Jak jestes takim teatromanem to raczej przerzuc się na Grotowskiego czy inne takie nudy.
RENT is the best

co do amatorszczyzny...

To teatr studencki czyli amatorski i taki teatr zawsze raczej kojarzy się z jakimiś głupkowatymi kabarecikami o wykładowcach. A tu co mamy? Spektakl zrobiony z rozmachem i odwagą. I nawet jeśli ktoś jest w stanie dopatrzec się jakiś niedociągnięc, albo nie interesuje go tego typu temetyka, to musi wziąć poprawke na to, ze w tym spektaklu nie tylko GRAJĄ, ŚPIEWAJĄ i TAŃCZĄ amatorzy i w większości niedoświadczeni, młodzi studenci, ale oni sami również ten spektakl reżyserują, układaja choreografię, robią scenografię, wymyślają kostiumy, zajmuja się reklamą i sprzedażą biletów. Słowem cały ten spektakl od A do Z robią ludzie, którzy nie maja wykształcenia tanecznego czy aktorskiego, którzy poza teatrem mają na głowach swoją codzienną pracę i studia i do tego robią to za darmo. A jednak wypadają lepiej niż niejeden zawodowiec. O wiele lepiej oglada się ludzi, z których tryska energia i radość z bycia na scenie niż tych którzy odwalają rutynową pracę i robia wrażenie jakby mięli publiczność w dupie (często miałam takie wrażenie oglądając np spektakle w teatrze wybrzeże... )

Reeeweeelacyjny Spektakl

Jestem pod olbrzymim wrażeniem. Niby amatorska grupa studencka a wyszło naprawdę imponująco. Głosy świetne: prym wiodą Roger i Joanne tuż za nimi Mark i Collins! Choreografia pokazuje jak profesjonalnie Daria Budzyńska i Sara Łukasik podeszły do tematu. Nie można zapomnieć również o kapitalnej, wpadającej w ucho muzyce. Razem z kumplami stwierdziliśmy, że trzeba jakoś płyte z muzyką skombinować. Zabawny krótki epizod z księdzem. Jeszcze nie słyszałem wielebnego mowiącego "queer":)) P O L E C A M!!!

amatorszczyzna ...cd

no wlasnie ale jak ktos sie bierze za tak trudny material to powinien chociaz miec na niego pomysl. swoj pomysl a nie cudzy!! a GRANIEM I SPIEWANIEM nie nazwalabym tego co mozna tam zobaczyc z energia tez bym polemizowal i tak wlasciwie fajnei ze wiekszosc ludzi mogla zobaczyc RENT bo jest to naprawde super spektakl szkoda tylko ze musza to ogladac w tak kiepskim wykonaniu widzialam spektakle teatrow amatorskich na wyzszym poziomie
a jest takie jedno przyslowie "jeśli nei potrafisz, nie pchaj sie na afisz"bardzo trafne co do niektorych aktorów-amatorow z mtc

Do amatora (amatorki) i do Fanki

No może nie czepiałbym sie tak bardzo identyfikacji płciowej amatorki (amatora), bo przeiciez Angel też do końca nie jest ani kobietą, ani mężczyzną (dobrze to określili w scenie pogrzebu kiedy o tym spotkaniu ze skinem mówiła Mimi).
Widziałem juz 4 produkcje Renta (Londyn, Amsterdam, NY no i teraz Gdańsk). Każda z nich była inna. Łaczyła je muzyka, klimat, entuzjazm i przede wszystki wrażenia publiczności. Wszędzie było tak samo. Ludzie wychodzili uśmiechnięci, podśpiewywali, ale tez i rozmawiali o tematach, o których jest RENT. W Gdańsku było tak samo (z jedna różnicą). Tam to były wielkie produkcje za duże pieniądze. Tu młodzi ludzie dokonali dokładnie tego samego dużo skromniejszymi środkami, a efekt ... no cóż. Dziękuję za chwile wzruszeń i doskonałą zabawę.
A nowości tez było kilka - Ostatnia Wieczerza w La Vie Boheme (no tego jeszcze nie widziałem) - dobry pomysł.

Super

A mnie się bardzo podobało. Byłem w piątek z klasą i w sobotę jeszcze raz się wybieram ze znajomymi. Fajna zabawa POLECAM.

Ile3 trwa spektakl: trwa 3h z 15-20 min przerwa w czasie ktorej obok mozna kupic kawe lub piwko

Naprawdę warto

Ludzie, to musicie zobaczyć, aby sie przekonać, że młodzi ludzie pełni zapału potrafią tak wiele zdziałać. Od pierwszych minut wchodzimy w klimat tego przedstawienia i już chcemy tam być...

muzyka.. ahhh

pieknie pieknie pieknie! muzyka wprost powalila mnei na kolana, czy ktos wie czy jets moze gdzies dostepna?

Swietnie!!

Spektakl byl swietny po prostu :D... warto na niego isc... ale co ja bede dBugo gadac to trzeba zobaczyc tego sie nie da opisac...mam nadzieje zreszt ze nasza klase tam zapamietali...gimnazjum 25 :D klasa 1e :] to jes nie do zapomnienia
P.S. ChciaBabym miec taki gBos jak wiele z tych osób....chocia|by Angel :D

Gorąco polecam:)

moi zdaniem spektakl jest naprawde rewelacyjny:) jeszcze lepszy niz orginal...wszyscy aktorzy maja swietny głos a muzyka jest piękna!! polecam!!!

RENT

Polecam wszystkim ten musical!! Jest naprawdę świetny:) Aktorzy idealnie wcielili sie w swoich bohaterów. Jestem pod wielkim wrażeniem tego, jak wspaniale MAYBE THEATRE COMPANY przygotował to !! Było niesamowicie:) Oby tak dalej...:) Powodzenia w dalszej pracy:)

Świetny musical:)

Polecam wszystkim ten musical!! Jest naprawdę świetny:) Aktorzy idealnie wcielili sie w swoich bohaterów. Jestem pod wielkim wrażeniem tego, jak wspaniale MAYBE THEATRE COMPANY przygotował to !! Było niesamowicie:) Oby tak dalej...:) Powodzenia w dalszej pracy:)

amazing!!!amazing!!!amazing!!!

"you are the champions!!!" naprawdę było suuuuper!!! piękna muzyka, niesamowita scenografia, a aktorzy świetnie grają i śpiewają, no i cały czas panuje iście magiczny klimacik, (mimo to, cały "ten świat" wydaje się taki realny) to było FENOMENALNE!!! NADZWYCZAJNE!!! FANTASTYCZNE!!!

Fantastyczny musical

Godny polecenia... Nie sposób sie nudzić, polecam tylko się ciepło ubrać ;o)

warto!!

rany, tego sie nie da opisac, maksymalnie dobre, fantastyczna muzyka, gra aktorow, a przede wszystkim te talenty wokalne, ja polecam, niech zaluja ci ktorzy nie pojda, a ci mlodzi ludzie graja zupelnie za darmo, cala kasa jest przeznaczona na oplacenie tego przedsiewziecia, uczestnikow polaczyla milosc do muzyki, i chyba to sprawia ze naprawde warto renta zobaczyc

would U light my candle?

wspaniale .. czasem kiedy mamy do czynienia z czyms absolutnie magicznym brakuje nam słów... zatem koncze. ps. angel rules!

Roger the best

ich głosy poruszyły mnie do głębi... brak mi słów

Rewelacja

Rewelacja. Ci ludzie na prawdę mają talent. Muzyka i teksty świetne. Scenografia też ciekawa (szczególnie dobrze się komponuje z post-industrialnym charakterem stoczni). No i ten/ta drug queen :) Polecam wszystkim, którzy lubią fajne musicale.

jak dla mnie rewelacja :)

jestem pod wrazeniem !!!

SUPER

boski musical!!!! na poczatku wydawal mi sie beznadziejny ale aktorzy naprade maja bardzo ladne glosy i ludzie nie znajacy angielskiego moga spokojnie na to isc polecam barzdo :)

dno!!!!!

totalne rozczarowanie, nic nie można zrozumiec z bełkotu połowy nieprzygotowanych do angielskiego występu aktorów, gra niczym nie zaskakuje, poszcególne scenki nie mają związku raczej, w dodatku fatalne miejsce na zorganizowanie takiego przedsięwzięcia. jedno co było naprawde dobre to muzyka i piosenki. tutaj rewleacja, nie powinni przestawać spiewać, coś by z tego było może...

a ja ide 3 raz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ja ide 3 raz bo jest bosko!!!!

tez bym poszedl 3 raz, ale nie mam juz kasy, ani czasu. W ogole szkoda ze grali tylko 2 tyg

:P

no byłam imusze powiedzieć że nie było najgorzej ( chociaz nienawidze teatru i takich tam) to było...fajne:P

Rent tynfa wart!

Ludzie, jesli nie byliscie na Rencie, to naprawde macie czego żałowac. podobno to ostatni raz było dzisiaj, tnz w niedz.26.04.05. Ta spontaniczno9ść i bezpretensjonalnośc, zywiołowośc, a przy tym piekne głosy i taniec, którego nie zobaczycie nawet w naszym muzycznym. Jest na czym sie wzorowac i od kogo uczyć. To świeto młodości !!!

La Vie Boheme!

I ja tam byłam , miód i wino piłam...po prostu rewelacja! Dopieszczenie i zgranie każdej sceny, cudne wokale, świeża i ekspresyjna choreografia, muzyka , ktora porywa. Do tego niesamowite otoczenie -klimaty stoczniowe. Cudowny pomysł ze świeczkami, odważna aluzja przy la vie....Aktorzy wspaniali-szczerzy, prawdziwi, świeża krew....tyle pracy...no i ekstatyczny efekt!

Transylwania

Bajeranckie. BArdzo mi się podobało. Jedyne do czego można się przyczepić to to, że jest tam potwornie zimno. Piosenki są najlepsze.

Pokłony biję i gratulacje składam.

Zatkało mnie. Ręce bolały od braw. To najlepsza sztuka Maybe jaką widziałem. Poziom jest tak wysoki, że nie wiem czy maybiowcy sprostają mu w następnych przedstawieniach.
Ostatnia wieczerza, śmierć Angela, orgia (cóż za stroje!) i numer na bis - REWELACJA!!!
Collins - jestem Twoim fanem i kupię każdą płytę, którą nagrasz.
Mam nadzieję tylko, że będzie więcej przedstawień, bo jeśli nie to :(((
I zapewniam - mogę się założyć - że za rok, dwa, trzy za Renta weźmie się SzP J. Józefowicz - jak to już drzewiej bywało. I to prawdopodobnie jemu przypadnie chwała "premiery w Polsce". Ale to nie ważne - kto widział - swoje wie.
Tak trzymać!

FANTASTYCZNE!!!

Coś wspaniałego! Zakochałam się w Rogerze, Marku i Colinsie - co za głosy,,, gratulacje dla CAŁEGO ZESPOŁU, bomba!!!

REWELACJA

Chyba az braqje slow by opisac jak wspaniale jest to przedstawienie. Bardzo na czasie, porusza wspolczesne problemy. Mozna sie smiac i plakac. Gratuluje gry i spiewu Mimi - Oli i Angelowi- Ookashowi. Super, szkoda ze sie skonczylo:(

RENT the best

jestem totalnie pod wielkim wrazeniem. Swietna gra aktorska, swietne piosenki, swietne glosy Rogera i Joanne. Extra! A najlepszy byl Angel-chyle czola!

Super

Uważam, że to jest świetny musical. Doskonale się go oglądało jak i słuchało. Byłam niedawno z klasą i polecam wszystkim.

RenT RuLeZz !!!

byłam wczoraj i jestem pozytywnie zaskoczona =) polecam wszystkim rewelacja!

K.

Zaskoczona, pozytywnie rozczarowna,rozanielona...
chyle czolo przed Marcinem, Kuba, odtworca roli Angel'a oraz dziewczynie w okularach i krotkich wlosach!Bosko...bylo mi tylko zimno.Dreszcze z emocj na przemian z ciarkami od zimna atmosferycznego. Zrobiliście kawał dobrej robory! GRATULUJE!

Mimi :-)))))))))

Spektakl rzeczywiście świetny, osobiście wyrózniam MImi-Małgorzatę Kudlik - za głos i wygląd, co trafia do mojego serca. W ogóle to wszyscy daja rade :-))))))))) Choreografia okej, muzycznie okej, nawet sie wzruszyc można. Rzeczywiście szkoda, że nie graja tego dłużej, bo zanim sie ludzie zorientowali, że to warto zobaczyć, to juz znika.

fanka

Uwazam ze Ola ktora wcielila sie w role Mimi byla bardzo wiarygodna. Poza tym jej glos byl zabijajacy. Nie pisze nic o reszcie obsady bo powalila mnie z nog a nie dam rady dac opinii na temat kazdej osoby. Wielki szacun dla wszystkich wystepujach. Pozdrawim wszystkich.! BuZiaki. Mark-kocham Cie.Pamietaj kiedy Ci to powiem.

Było boskie.... szkoda ze juz koniec:((((( Ola była fantastyczna w roli Mimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakby były powtorki to gorąco polecam :)

fanka

Mysle soie ze to bylo cos co poruszylo moje serce.MNimi-olu mie placz tak wiciej jak mowisz "Goodbye love" bo to strasznie poruszylo moje serdsucho!!!!!!!!!!
. ciumki to bylo nie zapomniane wrazenie!!!!!!!!!

baart

Ola jest the best!!!!!!!! koniec ikropka kto tego nie widzi ten jest gupi

Ola w roli Mimi była fantastyczna.Naprawdę super.Z resztą cały musical mi się bardzo podobał.Transwestyta był po prostu fenomenalny:)

Tartasie mój cudowny wypasie

przedstawienie rewelacja, a angielski przydał mi się przed maturką. No ale czymże byłby ten spektakl gdyby nie MARK, kochany Tartasik :) Łukaszu, twój WALDISNEJOWY głos powala :) A tak na serio to gratuluję super dykcji i mam nadzieję, że rychło zaprosisz mnie na kolejne przedstawienie z Tobą w roli głównej! Pozdrowienia dla ekipy i dla Mimi, wypas głos :)

ja juz tesknie za RENT, calymi dniami slucham plyty z muzyka z tego musicalu :P

Super, bomba

Przeczytałem całe to forum, marud na szczęście niewiele i z reguły sami się ośmieszyli swoimi opiniami. Mam słoniowe ucho, a zachwyciły mnie głosy, widziałem niejedną gwiazdę na deskach różnych teatrów, a jakoś nie odczułem, żeby spektakl był słabo zagrany. Może i z całego tekstu kilka zdań było rzeczywiście niewyraźnie powiedzianych/ za słabo nagłośnionych, ale jakież wrażenie! Więc czapka z głowy przed młodymi, a jakże dobrymi artystami! Mam nadzieję, że ten ostatni Wasz spektakl w Gdańsku, który widziałem, nie będzie ostatnim, w którym będę miał niewątpliwą przyjemność kogoś z Was zobaczyć! Zapaliliście świeczkę w moim serduchu - a przecież ja nie znoszę musicali :P

jeszczeeeeeeeeeee

Ludzie nie roobcie nam tego i zagrajcie jeszcze!!!!!!!! Co z tego ze mam plyty z piosenkami, jak brak wizji:( Co prawda widze wciaz przed oczami Ole ze swieczka;) i Ookiego z paleczkami, ale to tylko wyobraznia:( Z niecierpliwoscia czekam na nastepne przedstawienie!!!!!!!! pozdrowienia

zgadzam sie z Pierwszym fanem:)

jak najbardziej powinna nastapic reaktywacja Renta!!!!!!!!!!!!!bo ja tam bym sobie 4 raz poszla:)

Świetna rzecz

"Zawodowcy" powinni obowiązkowo chodzić na Renta i uczyć się, jak dać z siebie wszystko na scenie i jaki to daje efekt! Aktorzy i tancerze w 100% wiarygodni.Nikt nie wspomniał wcześniej o muzykach, ale to chyba nie byli amatorzy, bo grali zawodowo:-)

Z pewnych zrodel wiem, ze niedlugo beda dodatkowe przedstawienia :P i to w dosyc nietypowych, aczkolwiek znanych miejscach

Widziałam lepsze wykonanie...

Prosze PAństwa, nie przesadzajmy. Widzialam Renta w innym wykonaniu, aktorskim i to tam byla rewelacja. Aktorsko Maybe Theatre Company nie podołał, miejscami śmiać mi się chciało. To było ograne a nie zagrane. Nie wystarczy dobrze śpiewać!

all you need is Rent

Teraz kiedy emocje opadly, nareszcie mozna cos powiedziec. Rent to nie watpliwie najlepszy miusical MTC. glosy dopasowane idealnie do kwestji. mimo ciezkich partii naliczylam tylko kilka maciupcich wpadek.chyle czolo przed MTC. Najwieksze uznanie nalerzy sie jednak Jonatanowi Larsonowi.

Cudowny Musical!!!!!!!!!

cudowni aktorzy a najcudowniejszy Lukasz Tartas grajacy Marka!!!!!!( ach... ten glos...ach..to spojrzenie...)zaraz po nim ookashek, ktory doskonale wcielil sie w role Angela i dziewczyna odtwarzajaca postac Maureen. Spektakl na wielkim poziomie.Polecam wszystkim!!!

Swietne!

Musical na naprawde wysokim poziomie. Trzeba zobaczyć! Dodatkowy klimat tworzy hala dawnych Kazamatów.

Olusia

Njabardziej genialny musical pod sloncem, chociaz musze przyznac ze mal rozumialam ( moj angielki ejst na slabym poziomie) To i tak jest extraw widowisko:)

Musical z*******y, ale totalnie spieprzyli to co mieli zrobic! Aktorzy beznadziejnie... "AKTORZY" hahahahaha... to jest jakas kpina. TEATR MABY THEATRE JEST DO DUPY!!!!!!!!!!!!!!

do autora komentarza poniżej

tak beznadziejny ze prawie rok po spektaklach pamietasz jak bylo? ciekawe czemu az tak negatywnie oceniasz Renta?

RENTA?kto to tak odmienil?????scenria niezla(tu brawo za pomysl)ale cala reszta z wyjatkiem paru glosow to nieudolne aktorstwo...oto co zapamietalem do dzis..a szkoda

niestety

mieli duzy zapał i niektórzy piekne głosy ale jesli chodzi o aktorstwo to totalna amatorka... ktoś powinien nad tymi ludżmi popracować bo potencjał jest tylko brak warsztatu totalny.

m.

po co po roku pisać jakieś bzdury. nie każdy ma właściwy refleks...

NUDA

Nuda Nuda beznadzieja nuda no i oczywiście beznadzieja POPROSTU AMATORKA TOTALNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

do anty-company

BUUUUUUUUUUUUUUU !!! Ty daj już sobie człowieku spokój z tymi wpisami rok, dwa, trzy lata po przedstawieniu.
Widać Cię prawie wszędzie choć zmieniasz ksywę. Lubisz odczekać jakiś czas aby Twój tekst pozostał tym ostatnim.
No chyba, że po spektaklach Maybe masz kilkuletnie koszmary. Dobra rada - nie chodź na ich przedstawienia.
RENT grają teraz po polsku w Chorzowie. Warto się wybrać, choć wątpię żeby przebili to co widziałam w Stoczni

Inne tematy z forum

Psi Patrol Live "Wielka piracka przygoda" (4 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Psi Patrol Live "Wielka piracka przygoda" . DRUŻYNA POWRACA! Psi Patrol...

Dziewczyna, która podeptała chleb (7 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Dziewczyna, która podeptała chleb . PIERWSZE PRÓBY DO SPEKTAKLU...

Karnawał zwierząt (5 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Karnawał zwierząt . KARNAWAŁ ZWIERZĄT CAMILLE SAINT-SAËNS BALET Świetna...