Reset

Temat dostępny też na forum: Reset
Opinie do spektaklu: Reset.
Reset
Alma De Groen

Przekład: Małgorzata Semil

Kiedyś były bliskimi koleżankami z uczelni. Potem każda poszła swoją drogą, bliskie niegdyś więzi osłabły. Dziś, po latach, spotykają się, by wesprzeć świeżą wdowę, a przy okazji zdać relację ze swoich potyczek z losem i z mężczyznami. Szczególnie tym jednym, który odcisnął piętno na życiu każdej z nich. Co zyskały, co straciły, jak bardzo ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zgrabna historyjka :)

Byłem na przedpremierowym - nieprzekombinowane. Pani Ewo - postać Judith zagrana prawdziwie i naturalnie. Powiedzieć tam panu Orzechowskiemu, żeby "wykorzystywał" panią częściej (nie tylko głos (rewelacja) w gDzie ci Faceci.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Spektakl wart polecenia ( ostatnio są dwa spektakle premierowe bardzo ciekawe POLECAM obydwa naprawdę dobre )
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

reset

A ja uwazam ze sztuka owszem , ale gra aktorek taka sobie , poza tym panie - moze nie wszystkie - maja problemy z dykcja , nie tylko ja musialam sie wytezac zeby uslyszec co sie mowi w 100 % a to przeszkadzalo w odbiorze .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Kto jest autorem plakatu?

Dzięki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Nieczułość (21 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Nieczułość . "NIECZUŁOŚĆ" na podstawie powieści Martyny Bundy W Dziewczej...

Rodzanice (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Rodzanice . RODZANICE wg "KRABOSZEK" Barbary Piórkowskiej O SPEKTAKLU:...

Chłopi (51 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Chłopi . Chłopi wg powieści Władysława Reymonta Wojciech Kościelniak po...