Restauracja Kredens

Restauracje Catering

Gdańsk, Franciszka Hynka 73G

Bożena - ocena (1) Doskonałe miejsce na imprezy rodzinne i firmowe. Zorganizowałam swoje 60-e... Bożena Lidia Z - opinia (1) Organizowaliśmy w Kredensie 40 ste urodziny mojego męża. Bardzo miły kontakt... Lidia Z Katarzyna - opinia (1) Niestety nie można nazwać tego restauracją. To zwykła mała salka, zimna i... Katarzyna
Danusia Tkaczyk - opinia (1) Przytulny, swojski klimat, z niesamowicie pomocną i miłą obsługą. Jedzenie... Danusia Tkaczyk Super (1) W lokalu organizowałam swoje urodziny. Właściciel zaproponował dobre i... Małgorzata super! polecam :) (1) SUPER MIEJSCE !!! POLECAM Wspaniała i bardzo klimatyczna restauracja idealnie... marzena Podziękowanie (1) Za wspaniałą organizację imprezy wyrażam podziękowanie za super zabawę... Ewa Cudowne miejsce (1) Knajpka ze wspaniałym klimatem stworzonym przez właściciela, kominek z... smakosz Polecam (1) Polecam, fajne miejsce, tylko szkoda, że sniadań nie macie ;) Pomyslcie nad... Przemek Dobre obiady w stylu jak u cioci czy babci... (1) Bardzo smaczne domowe jedzenie, zdecydowanie polecam placek po cygańsku,... zaspany Jedzenie domowe i BARDZO smaczne, ale czas oczekiwania koszmarny (1) Wbrałyśmy się z Mamą na obiad, bo widzialyśmy reklamę tego miejsca w... Karo Stała klientka (1) Już długo zabierałam się do dodania opinii ale zawsze brak czasu... Korzystam... Agnieszka W. Naleśniki ? Danie dnia ?! (1) Za pierwszym razem : pierogi - było nieźle. Za drugim razem : rosół - klapa ;... Magda i Marcin bardzo słabo (1) Z niecierpliwością czekałam na otwarcie tej restauracji. Słysząc dobre... asia cieniutko (1) Właścicielowi proponowałbym żeby określił profil swojego lokalu, gdyż obecnie... zola Nowo otwarta, dobra restauracja (2) Niedawno otwarta, mała restauracyjka z zawsze świeżym, dobrym polskim... Marek ZIMNO I NIESMACZNIE.... (1) Kupiliśmy Groupon- 4-daniowa kolacja i niestety wyszliśmy bardzo... Kamila Bardzo przyjemna restauracja (1) Jak najbardziej polecam Restauracje Kredens. Pyszne domowe jedzenie,bardzo... Zaspianka