Restauracja Nowosopocka

Restauracje

Sopot, Emilii Plater 7/9/11

Paulina - ocena (1) Super restauracja. Przepyszne jedzenie. Bogate smaki. Mule cudo. Pierogi z... Paulina Andziusia - opinia (1) Super restauracja. Schroniłyśmy się przed deszczem. Przemiła kelnerka pani... Andziusia Slawek - opinia (1) Beznadzieja...drogo i kiczowato. Poza tym, z "polskoscia" nie ma tam nic... Slawek
Sylwia - opinia (1) Za każdym razem kiedy jesteśmy w Sopocie odwiedzamy Nowosopocką. Pyszne... Sylwia Ryszard - opinia (1) Bardzo dobra obsługa..Pani Sylwia... Ryszard Romana - opinia (1) Świetna restauracja, byłam z kolegą z Australii, zastanawialiśmy się gdzie... Romana Basia - opinia (1) To już była nasza 3 wizyta w restauracji i z pewnością wrócimy tam znowu.... Basia Sebastian - opinia (1) Miałem przyjemność być w tym lokali i z czystym sumieniem polecam Sebastian Gość - opinia (1) Jedzenie super i obsługa bardzo miła Gość Paweł - opinia (1) Z racji panujących obostrzeń zabranie żony do restauracji na obiad nie... Paweł Klg - opinia (1) Restauracja na uboczu, bardzo blisko z niej do plaży. To chyba miejsce, do... Klg Artur - opinia (1) Byliśmy z rodzina na niedzielnym obiedzie. wszystko wszystkim Bardzo... Artur Smaczne jedzenie w świetnej atmosferze (2) Polecam krewetki i sałatkę z kaczką. Doskonała atmosfera, ceny ok,... Dorota Byłam i mogę śmiało polecić:) (2) Miałam w tej restauracji komunię syna. Trochę się bałam jako, że to nowe... Ola Rewelacja (2) Zróżnicowane i pyszne dania podane na czas, w akompaniamencie pysznych... Kuba Serdzecznie polecam, bardzo smaczne jedzenie ! (1) supe jedzenie ! Bardzo smaczne drinki od barmana blondyna, super chłopak,... Michał