Czy polecają Państwo jakąś restauracje w Bojanie na organizacje przyjęcia, myślałam nad Czas i Smak, mają Państwo jakieś informacje jak u nich to wygląda?
Ale to radzę rezerwować sale na 3 lata przed, jeśli znają Państwo termin, również polecam podkowę w Kamieniu, piękne otoczenie, pyszne jedzonko i alpaki
Jak to jest, ze ludzie rezerwują sale na komunie 3 lata przed? Przecież nie wierzę, że ksiądz zna termin komuni z takim wyprzedzeniem. A tak z drugiej strony to ja sale na ślub znalazłem 6 miesiecy przed terminem, a ludzie na 3 lata wprzód komunie planują. To jest hit..
"... sale na ślub"? raczej na przyjęcie weselne ;-) Rozwiązanie tego problemu jest bardzo proste. 1-sze komunie św. odbywają się (zazwyczaj) w maju natomiast śluby przez cały rok no i raczej nie kilkanaście, kilkadziesiąt w jednym dniu.
W niektórych parafiach zawsze w przód wiadomo kiedy Komunia np. Kielno zawsze ma sobotę przed bożym ciałem to jak inne parafie z nimi trafia to nie ma szans na fajna sale zostają same kiepskie, dlatego uważam że daty w każdych kościołach powinny być znane 3 lata w przód