Restauracja na Komunię Świętą

Czy polecają Państwo jakąś restauracje w Bojanie na organizacje przyjęcia, myślałam nad Czas i Smak, mają Państwo jakieś informacje jak u nich to wygląda?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Restauracja na Komunię Świętą

Polecam restauracje Podkowa w Kamieniu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja szczerze tez dołączam się do pytania. Moja córa także.

Ale to radzę rezerwować sale na 3 lata przed, jeśli znają Państwo termin, również polecam podkowę w Kamieniu, piękne otoczenie, pyszne jedzonko i alpaki

Aż tak są terminy pozajmowane?

Tak, odmówili mi w Gosi w kielnie, a bardzo chciałem i polecam bo pyszne jedziecie i porządne porcje.

Rezerwowałam w zeszłym roku w Kamieniu na 2025 rok i załapałam się na ostatnie miejsce. Tego dnia co my mają 3 komunie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A po co chcecie zmuszać dzieci do jedzenia ciała człowieka, który według was żył na ziemi 2000 lat temu? Jedzenie ludzkiego mięsa jest chore.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

No tak zapomniałem, że jest to forum Bojano i wypowiadają się tutaj ludzie o specyficznych poglądach
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie. Ja polecam Gosia w Kielnie

Jak to jest, ze ludzie rezerwują sale na komunie 3 lata przed? Przecież nie wierzę, że ksiądz zna termin komuni z takim wyprzedzeniem. A tak z drugiej strony to ja sale na ślub znalazłem 6 miesiecy przed terminem, a ludzie na 3 lata wprzód komunie planują. To jest hit..

"... sale na ślub"? raczej na przyjęcie weselne ;-) Rozwiązanie tego problemu jest bardzo proste. 1-sze komunie św. odbywają się (zazwyczaj) w maju natomiast śluby przez cały rok no i raczej nie kilkanaście, kilkadziesiąt w jednym dniu.

Moi znajomi robi w Kielnie w house of pizza polecam, jesteście tylko wy w tym lokalu

W niektórych parafiach zawsze w przód wiadomo kiedy Komunia np. Kielno zawsze ma sobotę przed bożym ciałem to jak inne parafie z nimi trafia to nie ma szans na fajna sale zostają same kiepskie, dlatego uważam że daty w każdych kościołach powinny być znane 3 lata w przód

A nie są znane? Koleczkowo ma tydzień przed Kielnem, Chwaszczyno dwa. Wystarczy się zorientować

My już po Komunii w restytucji Gosia w Kielnie, polecam z całego serca, świetny kontakt, jedzenie i sala

Inne tematy z forum

Dyżur radnych Bojano 16.05.24 biblioteka w Bojanie godz.17 (11 odpowiedzi)

#Światłowód w Bojanie! Jak już wiemy, firma Strzyżowski.Net, działająca pod marką Pomorski...

Telewizja naziemna (3 odpowiedzi)

Dzień dobry, czy macie sygnał telewizji naziemnej, u nas tylko nieliczne programy,brak m.in....

Ferma drobiu (24 odpowiedzi)

Witam, planuję zakup domu oddalonego ok 400 m od fermy drobiu. Czy zapach w ciepłych miesiącach...