Bardzo przyjemne miejsce (1) Niedawno miałem okazję gościć w tym lokalu na imprezie okolicznościowej.... Went82 smaczne jedzenie, miła obsługa (1) Byłem niedawno rzeczonej restauracji i stwierdzam, że jakość usługi odpowiada... waliworek Polecam! (1) Polecam to miejsce! Ceny jak na Sopot naprawdę niskie a potrawy bardzo... mgm
Polecam to miejsce! (1) Lokal bardzo klimatyczny, kameralny, ale co najważniejsze smaczne jedzenie w... Krystian A my zdecydowanie polecamy!!!!!!!!!!! (1) 03.02.2012 odbyło się nasze przyjęcie weselne. Chcemy bardzo podziękować... Anna&Piotr Zawadzcy Zdecydowanie nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Witam, w restauracji zorganizowaliśmy nasze wesele co okazało się wielką... Gdynianka Magda i Paweł - opinia (1) Wybraliśmy restaurację "W Bukowym Lesie" na miejsce przyjęcia weselnego.... Magda i Paweł Magda i Paweł - opinia (1) Wybraliśmy restaurację "W Bukowym Lesie" na miejsce przyjęcia weselnego.... Magda i Paweł Polecam :) (1) We wrześniu odbyła się w tym lokalu kolejna już impreza okolicznościowa w... Maria Polecam lokal! (1) W maju organizowaliśmy w tym lokalu komunię naszej córeczki. Polecam... Magdalena ODRADZAM TO MIEJSCE ! (1) Zamawiając komunie w październiku cena wynosiła 50 zł. Po wpłacie zaliczki i... Ojciec Polecam (1) Ostatnio miałem chrzciny dziecka i bardzo polecam. Miła obsługa, nie ma... XX Chcialem skorzystac, ale ... (1) Podjechalem autem pod stadion, podjechalem nale droga w gore i nie znalazlem... MMDD smacznie, miło i przyjemnie (1) Najsmaczniejsze co jedliśmy i do czego chętnie wrócimy: naleśniki ze... Rafał Bardzo polecam (1) Niedawno odbyla się tam rocznica naszego slubu na 40 osób. Ustalenia... Majka Sienkiewicz Pyszne jedzonko z widokiem na las (1) Przyjemne miejsce, pyszne jedzonko (zwłaszcza pierogi własnej roboty),... Marta i Andrzej Spotkanie klasowe (1) We wrześniu zorganizowaliśmy w tym lokalu spotkanie klasowe, przemiła... Ewa z Gdańska Znakomicie! (1) Znam ten lokal doś długo, jednak po remoncie i zmianie właściciela - jestem... Beata Polecam wszystkim (1) Restauracja jest położona w bardzo spokojnym miejscu z przepięknym widokiem... Sylwia Fajny klimat i smaczne jedzenie (1) polecam wszystkim Łukasz