Adam - opinia (1) Super obsługa , pani Klaudia przemiła osoba. Adam Kasia - opinia (1) Pycha drinki, jedzenie pierwsza klasa a co najważniejsze TANIO!! Kasia Paweł - opinia (1) Pół godziny czekania na podeszwę, jeszcze nigdy nie jadłem czegoś tak... Paweł
Blondi - opinia (1) Po 28min oczekieaniu na jedzenie przyszla kelnerka mowiac ze bedziemy... Blondi Zosia - opinia (1) Fajnie zorganizowana impreza okolicznościowa, jedzenie dobre, tylko że mała... Zosia Poirytowana - opinia (1) Tragedia. Czas oczekiwania na jedzenie 1.5h kelnerki zakręcone . Jakaś... Poirytowana henryka - opinia (1) Zamówiliśmy 2x chłodnik -bardzo smakowity. Na drugie pierogi z jagodami oraz... henryka Joanna - opinia (1) Przepyszne jedzenie w rozsądnych cenach. Polecam. Joanna Jolanta - opinia (1) Klimat super obsługa dwoi i troi .każdy zadowolony wychodzi.podanie... Jolanta Jolanta - opinia (1) Klimat super obsługa dwoi i troi .każdy zadowolony wychodzi.podanie... Jolanta Joanna - opinia (1) Z przykrością zauważyłam obniżenie jakości dań, tego nie wytłumaczy nawet... Joanna Mirek - opinia (1) No niestety, może jedzenie ok, ale obsługa słaba. Specjalnie zarezerwowałem... Mirek dario - opinia (1) 3x super ,a ostatnio słabo Muszle brzytwy ciągnące z dużą ilością... dario viola - opinia (1) uwielbiam ten klimat viola Natka - opinia (1) Oferta open sushi to coś niesamowitego! ️ w dwie osoby nie daliśmy rady zjeść... Natka Iveta - opinia (1) Výjimečný a svěží zážitek Iveta Wiesław - opinia (1) Tak trzymać , byłem dzisiaj z żoną i wnukiem i powiem tak : smacznie,... Wiesław Manuela - opinia (1) Obsługa bardzo miła, poza tym to porażka. Przede wszystkim nie jest to... Manuela Wojtek - opinia (1) Jestem fanem pizzy i jak do tej pory nie trafiłem lepszej jakościowo w... Wojtek Bożena - opinia (1) Najwyższa jakość,super obsługa,wyśmienity smak potraw,miła atmosfera.️ Bożena