Patryk - opinia (1) Pyszne jedzenie, profesjonalna obsługa oraz niesamowita atmosfera - miejsce... Patryk Miki - opinia (1) Bardzo miła obsługa i dania były naprawdę smaczne. Polecam Miki Sławek - opinia (1) Znakomita kuchnia. Znakomita obsługa (młody, kompetentny kelner). Miła... Sławek
Kamil - opinia (1) Wspaniałe miejsce z klimatem, pyszne jedzenie. Polecam odwiedzić tą... Kamil Marzena - opinia (1) Polecam Tygle Gdańskie za: Pyszne jedzenie Profesjonalna obsługa... Marzena Paulina - opinia (1) Kolejna wizyta w Gawle lecz niestety rozczarowanie obsługą o której po... Paulina Wlod - opinia (1) Położenie restauracji wygrywa z jakością dań Wlod Mirek - opinia (1) Bardzo przyjemny lokal z bardzo mila i sympoatyczna obsluga i smacznym daniem... Mirek Ania - opinia (1) Szłam z pozytywnym nastawianiem, bardzo się rozczarowałam po pierwsze cenami... Ania Jeronimo - opinia (1) Brakowało takiego lokalu w Trójmieście.Czujesz się jak w Kopenchadze, albo... Jeronimo Natalniel K - opinia (2) Jestem mile zaskoczony. Pyszne jedzenie, przyjemna atmosfera a czas... Natalniel K Ernestooo - opinia (1) Lokal super, bardzo klimatyczny. Obsługa sympatyczna i pomocna. Czas... Ernestooo Elżbieta - opinia (1) Jedzenie rewelacyjne.... Obsługa młoda i bardzo sympatyczna... Jeśli jeszcze... Elżbieta Agata - opinia (1) Nie ma wizyty w Trójmieście bez posiłku u Gawła, jak dotąd się nie... Agata Artur - opinia (1) Czekałem na danie 1,5 h. Porażka tego lokalu. Brak konkurencji sprawia że ten... Artur Julia - opinia (1) Magda super obsługa pomocna i kontaktowa!! Julia Radek - opinia (1) Wpadłem na majówkę i jestem miłe zaskoczony, obsługa jak i wystrój zachęcają... Radek Emilia - opinia (1) Jedzenie wyśmienite, obsługa przesympatyczna i profesjonalna. Z ogromna... Emilia Agnieszka - opinia (2) Znakomite miejsce na organizację rodzinnych spotkań z przepyszną kuchnią,... Agnieszka Bartosz - opinia (1) Pyszne jedzenie Pani Ola super obsługuje klienta Super wystrój Polecam to... Bartosz