Marta - opinia (1) Jedzenie pyszne, czas oczekiwania krótki, fajny klimat. Pani Asia bardzo miła... Marta Mariusz - opinia (1) Winnica - dolna sala restauracyjna Nad Potokiem - klimatycznie, smacznie,... Mariusz Liea - opinia (1) Po kilku wizytach w lokalu i kilku na wynos czas na opinie. Cieszę się że to... Liea
Anna - opinia (1) Wspaniałe miejsce pyszne jedzonko obsługa bardzo miła wszystko naprawdę... Anna Atma - opinia (1) Jestem klientem od wielu lat i jakość potraw fantastyczna. Atma Magdalena - opinia (1) Super miejscówka na kulinarnej mapie Gdańska. Wybitny smak i wygląd dań.... Magdalena Daniel - opinia (1) Tragedia Na podejście kelnera trzeba było czekać 30 minut a był to koniec... Daniel Crazy Mary - opinia (1) Bardzo sympatyczna atmosfera. Pyszne jedzenie. Danie dnia w naprawdę super... Crazy Mary SL - opinia (1) To było ulubione miejsce na śniadanie. Było, bo czas oczekiwania na... SL Anna B - opinia (1) Super śniadania, na które jednak się trochę długo się czeka, ale rekompensuje... Anna B Ania - opinia (1) Mieliśmy tutaj wesele tydzień temu/kwiecień 2023/ . Obsługa bardzo miła,... Ania Jacek - opinia (1) Wybitna restauracja! Przepięknie wyglądające potrawy. Smaki cudownie... Jacek J.B. - opinia (1) Jadłem wiele żeberek w PL(taka praca) ale te były mniejsze niż zwykle... J.B. JT - opinia (1) Jedna z moich ulubionych restauracji. Dobre jedzenie, świetny klimat, obsługa... JT Anna - opinia (1) Super! Bardzo smaczne dania. Dobrze prezentują się na talerzu. Anna Agnieszka - opinia (1) Obsługa nie miła ! Jedzenie masakra Agnieszka klient - opinia (1) moja ogólna ocena cztery na piec klient M - opinia (1) Super miejsce i smacznie. Cena za jakością M Karina Korbela i Michael Prittwitz - opinia (1) W tej atmosferze z tym jedzeniem tylko żyć i nie umierać . Lepiej w Sopocie... Karina Korbela i Michael Prittwi Julia - opinia (1) Świetne, klimatyczne miejsce. Doskonała kawa, pyszne jedzenie i miła obsługa.... Julia