Ala - opinia (1) Smacznie i z klimatem. Przyjemna restauracja. Miła obsługa. Menu ciekawie... Ala Benon - opinia (1) Szybka sprawna miła obsługa kelnera Pawła Benon Sebastian - opinia (1) Naprawdę polecam ! Świetne jedzenie, przemiła usługa. Nic dodać, nic ująć Sebastian
Patryk - opinia (1) Swietna karta nawet dla marudów. Znalazłem tam swoje ulubione dania no i... Patryk Ted - opinia (1) Po wielu wizytach w PG4 dzisiaj zawiodłem się kompletnie. Zamówiłem stek... Ted Małgorzata - opinia (1) To druga impreza nasza w tym lokalu,miła obsługa,smaczne jedzenie,ceny... Małgorzata Gość - opinia (1) Rodzinny obiad, pierwszy raz w tym miejscu i wygląda na to, że nie ostatni.... Gość M - opinia (1) Eleganckie miejsce z duszą, świetny wybór win M Anna - opinia (1) Byliśmy dzisiaj na rodzinnym obiedzie-wszystko było świetne-przepyszne... Anna Joanna - opinia (1) Wystruj przejęty po Pescado, więc miło i przytulnie, ale kuchnia pozostawia... Joanna Ewelina Rejmus - opinia (1) Chcialam podziekowac z calego serca za wspaniale przyzadzone dania z jakim... Ewelina Rejmus Agata - opinia (1) Bardzo miła obsługa szczególnie Pani Julia. bardzo dobre jedzonko,... Agata Jarosław - opinia (1) Wszystko bardzo smaczne i świeże.Restauracja godna polecenia Jarosław Piotr - opinia (1) Gorąco polecam ! Duży wybór whisky, super jedzenie ! Piotr Elżbieta - opinia (1) Rewelacja, jakość składników i smak potraw na najwyższym poziomie. Jedliśmy... Elżbieta Andrzej - opinia (1) Super restauracja, dla smakoszy. Andrzej Izabella - opinia (1) Wyjątkowe miejsce. Restauracja osiedlowa, ale smaki światowe. Polecam... Izabella Klaudia - opinia (1) Przepyszne jedzonko i miła obsługa. Odkryłam to miejsce niedawno i z... Klaudia Maria - opinia (1) Byłam na imieninowej kolacji z przyjaciółmi. Dania rewelacyjne, wszystko... Maria Klient - opinia (1) Burgery tragedia mięso suche , koszt napoju 0.5l 11 zł burgery w... Klient