Tomasz Pierchała - opinia (1) Pierwszy raz przyszliśmy z polecenia, więc mieliśmy wysokie oczekiwania,... Tomasz Pierchała Monika - opinia (1) Restauracja gdzie można dobrze zjeść i spędzić miło czas. Elegancko... Monika Aleksander - opinia (1) Jedzenie bez szału... ani kebab beef ani mousaka nie urzekły. W Grecji... Aleksander
opiniodawca - opinia (1) Dot "Restaurant Week" - Powitalny, banalny do wykonania drink dostarczony po... opiniodawca mieszkanka Gdańska - opinia (1) Ładne wnętrze zachęcające do wejścia do środka Niestety dania 2... mieszkanka Gdańska Sad3k - opinia (1) Najlepsza kuchnia polska. Każdy coś dla siebie znajdzie. Najlepsza golonka w... Sad3k Beata - opinia (1) Do odwiedzenia tej akurat restauracji zachęciły mnie dobre opinie, pomimo... Beata Anna - opinia (1) Bardzo pozytywne wrażenie Od początku do końca obsługiwała nas uśmiechnięta... Anna Derek i Mia - opinia (1) Czegoś takiego jeszcze nie doświadczyliśmy. Poprosiliśmy o potrawy... Derek i Mia Danuta - opinia (2) Byłam dzisiaj po raz pierwszy i jestem miło zaskoczona jakie to klimatyczne... Danuta Niezadowolony klient - opinia (1) Jedzenie zimne nie smaczne nic nie doprawione kucharz chyba pomylil miejsca... Niezadowolony klient Ola - opinia (1) Klimatycznie i smacznie. Na pewno wrócę Ola Kaska - opinia (1) Dla mnie osobiscie rewelacja dla podniebienia Polecam Kaska Marta - opinia (1) Mega super podziękowania za tak wspaniała obsługę, komunikację i pomoc!... Marta Ela - opinia (1) Bardzo lubiłam ta restauracje, niestety po zmianie kelnerki dużo traci. Pani... Ela Red - opinia (1) Naprawdę smaczna pizza, rewelacja Red Laura Anna - opinia (1) Pierwsza ciepła wiosenna niedziela i pierwsze wiosenne odkrycie kulinarne.... Laura Anna B. Wiktorska - opinia (1) Zamówiłam barszczyk czerwony z pierogami. Barszcz kwaśny, ledwo ciepły. Do... B. Wiktorska Iwona - opinia (1) Jest super jedzenie wysmienite Iwona julia - opinia (1) Pyszne i wykwintne dania i bardzo miła obsługa. Tatar - coś niesamowitego,... julia