Marin - opinia (1) Byłyśmy kiedyś stałymi gośćmi restauracji ale więcej nie wrócimy. Wczoraj... Marin Emil - opinia (1) Perfekt - klimat nadmorski ,mila obsluga,fantastyczne pierogi z gesina Emil Piotr - opinia (1) Świetne, pyszne jedzenie, duże i smaczne porcje, przemiła obsługa - polecam,... Piotr
Aneta - opinia (1) Smaczne i świeże jedzenie. Fajny klimat i miła obsługa. Aneta Kasia - opinia (1) Zamówienie na telefon dostarczone sprawnie i potrawy tradycyjne, smaczne.... Kasia Renata - opinia (1) smacznie, uczciwe porcje, dobrze doprawione Renata Jakub - opinia (1) Bardzo mila atmosfera, fajne miejsce na rodzinny obiad Jakub Zadowolony gość - opinia (1) Duże porcje jak na swoją cenę, bardzo smacznie! Zadowolony gość Jakub - opinia (1) Zamówiłem pizze. Składniki mocno średniej jakości. Ser - jakiś gotowiec... Jakub Paweł - opinia (1) Zamówiliśmy jedzenie przez Volta. Szybka dostawa, smaczna pizza i frytki... Paweł Ania - opinia (2) Po raz pierwszy zamówiłam dzisiaj jedzenie z Żabusi. Dotarło błyskawicznie,... Ania Łucja - opinia (1) pyszne kibiny - kruche ciasto, przepyszny farsz, porcja 3 kibinów wystarczy,... Łucja Emilia - opinia (1) Zamówienie miało być zrealizowane w czasie do godziny, dostaliśmy jedzenie po... Emilia Karolina - opinia (1) Najlepsze jedzenie w Trójmieście w rozsądnej cenie. Karolina Tomasz - opinia (1) Pierwsza wizyta i nie ostatnia super mimo iż.na wynos Tomasz Karolina i Igor - opinia (1) W tym miejscu urządziliśmy dwie imprezy rodzinne. Po pierwszej uroczystości z... Karolina i Igor Mija - opinia (1) Będąc raz w życiu na Litwie zajadałam się litewskim chlebem z masłem,... Mija M. - opinia (1) Bardzo polecam. Zamówiłam dziś jedzonko. Dojechało szybko mimo godziny... M. Konrad - opinia (1) ..................,Jedzenie pyszne Konrad Magda - opinia (1) Polecam, cudowna atmosfera oraz wyśmienita kuchnia Włoska. Magda