Korzystam z usług tej korporacji od niedawna. Polecili mi ją znajomi podczas powrotu z jednej z imprez i rzeczywiście nie zawiodłem się. Przede wszystkim tanio w porównaniu do innych korporacji. W nocy z Sopotu do Centrum Gdyni 30zł, gdzie zawsze płaciłem około 50. Panie na centrali w porządku, kierowcy też super, przynajmniej jak dotąd- bardzo uczciwi - znam Gdynię bo jeżdżę samochodem to się orientuję i raz była sytuacja, że Pan się zamyślił i przegapił uliczkę, którędy mieliśmy jechać to sam zwrócił na to uwagę, przeprosił i dał rabat od siebie. Poza tym nie zdarzyło mi się żebym odczuł, że próbują jeździć na około, żeby nabić kilka kilometrów więcej, co niestety w innych korporacjach mi się zdarzało. Generalnie jakoś super często nigdy nie jeździłem taksówkami bo zawsze generowało to duży ubytek kasy z kieszeni i jakoś nie miałem zaufania do taksówek, więc radziłem sobie inaczej, ale odkąd znajomi mi ją polecili to każdy powrót z zakrapianej imprezy kończy się bez strachu telefonem do Euro. Przynajmniej wiem, że bezpiecznie i w miarę tanio wrócę do domu :)