Rewelacja!! Polecam z czystm sumieniem!!!

W Restauracji byłam już kilkakrotnie i za każdym razem byłam mile obsłużona.Właścicielka sugeruje, które potrawy można by wybrać i na których na pewno się nie zawiedziemy, gdyż do Nas pasują. Podczas pierwszej mojej wizyty podeszłam do tego sceptycznie i nie dałam się namówić na sugerowane dania. Drugi raz z ciekawości podążyłam za radą i naprawdę mi smakowało!! Spróbowałam wielu dań i jeszcze wiele przede mną, bo wybór jest naprawdę ogromny!!
Poprzednia opinia wydaje mi się dość dziwna- brakowało sztućców??!!?? Muszę przyznać,że nawet gdy odwiedziłam restaurację w weekend bez wcześniejszej rezerwacji, stolik przy którym mnie posadzono nie był jeszcze w pełni przygotowany, gdyż moi poprzednicy dopiero co wyszli. Jednak od razu poinformowano mnie o tym i szybciutko wszystko zostało dołożone.
Polecam tę Restaurację z czystym sumieniem. Pozdrawiam Kelnerki, których serdeczny uśmiech nie znika z twarzy i Panią Tatianę, która naprawdę żyje atmosferą restauracji!! :D Gratuluję!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Rewelacja!! Polecam z czystm sumieniem!!!

Znam Państwa Otwinowskich osobiście, i doskonale widać które opinie są pisane przez nich osobiście.Tak jak ta i kilka ostatnich.Można tam częściej zobaczyć zapłakane niż uśmiechnięte kelnerki.A to ze szefowa wciska potrawy to nie jest tylko pojedyncza opinia.Znam wiele osob które bywają w tej restauracji i naprawde kobieta jest dość uciążliwa,nawet podczas kolacji we dwoje potrafi usiąść i nie da porozmawiać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0