Rewelacyjne przedszkole
Jestem mamą dwójki dzieci, które uczęszczają do "Podniebnego raju" od samego początku, czyli od września 2009. Mimo początkowych obaw, zaangażowanie pani Dagmary pomogło mi się zdecydować na zapisanie dzieci właśnie tu. I była to bardzo dobra decyzja! Panie są bardzo miłe, mają profesjonalne podejście do dzieci i do nauczania. W cenie dzieci mają zapewnioną całą gamę zajęć edukacyjnych (muzyka, rytmika, plastyka, tańce, angielski) oraz wizyt specjalistów, jak logopeda, psycholog, ortopeda. Dużym atutem są przedszkolne posiłki, na tyle urozmaicone i bogate, że dzieci w domu jedzą już tylko kolację. Dzieci z radością jadą do przedszkola i bardzo tęsknią, jeżeli robimy im małe wakacje. Samo przedszkole jest bardzo ładnie odnowione, wyposażone w piękne mebelki, zabawki i pomoce edukacyjne, wszystko atestowane i bezpieczne. Łazieneczki są estetyczne, dostosowane do rozmiarów dzieci. Wiem, że w najbliższych planach jest remont szatni i przedszkolnego ogródka. Z każdą sprawą czy wątpliwościami można dzwonić zarówno do właścicielki - pani Dagmary, jak też do pani dyrektor i jeszcze się nigdy nie zdarzyło, żeby panie nie miały czasu lub nie odbierały telefonu. BARDZO POLECAMY!