Rewia - lata 20. lata 30.

Temat dostępny też na forum: Rewia - lata 20. lata 30.
Opinie do spektaklu: Rewia - lata 20. lata 30..
Bałtycki Teatr Różnorodności
Rewia. Lata 20., lata 30.

Kategoria wiekowa 15+

Zapraszamy na czarowną rewię, gdzie pióra i brokatowe zwoje stworzą gustowną choreografię w takt dawnych szlagierów. Przeniesiemy się w czasy, gdy po Świętojańskiej sunęły Buick'i i Fordy, a eleganci glancowali wyjściowe pantofle pomadą marki India. Z radioodbiorników płynął głos Bodo i Fogga, a gdy żywiołowo ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odradzan

Patrząc na wykonywane piosenki - rewelacja
niestety całość z playbaku - i do tego potworny

Widać nowe twarze - i niestety odzywa się tęsknota za tymi co ich nie ma

Naprawdę lepiej iść do kina niż wydać 25 złotych na ten paździerz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Powrót do dawnych lat

Bardzo mi się podobało, mnóstwo energii i dobrej zabawy! Polecam.

Rewelacja! Ubawiłam się!

Byłam z moją koleżanką i jej mamą. Bardzo dobrze się bawiłyśmy! Mamuśce przypomniały się młodzieńcze amory, haha. Było miło posłuchać starych kawałków i poczuć tamten klimat. Nie słyszałam fałszowania, aktorzy mają niezłe tempo .... śpiew na żywo i prawda na twarzach. Miło oglądać brak botoksu!

Fajne

Bardzo przyjemnie spedzony czas. Polecam

Rewelacja!

O rany! Byłam wczoraj z chłopakiem na Rewii. Jaki to jest czad! Jaka przyjemność! Ci ludzie to złoto! Dawno nie spędziłam tak miło czasu. Wycisnęli ze mnie solidną porcję zacieszu na twarzy ;) Mega szacun za ten wysiłek jaki muszą wkładać w taniec. A potem tak pięknie śpiewają, niewiarygodne. Na jednym utworze aż się wzruszyłam. Gratuluję jednej Pani przecudnego głosu! Jednym słowem - polecam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Na miłosnym rinngu (5 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Na miłosnym rinngu . A gdyby tak życie potoczyło się inaczej? Lub...

The Strings (6 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: The Strings . The Strings - przezabawny spektakl komediowy o przyjaźni,...

Zemsta nietoperza (20 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Zemsta nietoperza . "Zemsta nietoperza" Fundacja KULTURA.TERAZ! planuje...