Rezonans

Witam, brat ma skierowanie na rezonans w trybie pilnym chciałam zapytać czy ktos z was wie gdzie sie oczekuje najkrócej bo nie wiem co bedzie jak bedzie czekał....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Rezonans

Jak w trybie pilnym, to najlepiej obdzwonić placówki i podawać, że to taki tryb. Czasem wiedzą gdzie najszybciej można to wykonać i podadzą. U mnie się nie śpieszyło więc czekam pół roku.
Życzę zdrówka i oby to nie było nic złego!

ja robiłam rezonans jakiś miesiąc temu dodzwonic sie nie mogłam dosłownie nigdzie ciągle zajęte albo nikt nie odbierał tez miałam napisane że pilne ale nikogo to nie obchodziło miałam czekać do września w szpitalu marynarki wojennej w gdańsku ale zwolniło się miejsce szybciej i jestem juz po może bedziecie mieć więcej szczescia najlepiej miec czas i wszedzie pojezdzić a prywatnie to było w ciągu kilku dni tylko cena koszmarna

Niektóre prywatne placówki maja kontrakt z NFZ i tam jest krótszy okres oczekiwania, tak kiedyś było w jednej z placówek w Rumi niestety nie pamiętam jak się nazywała,rzuć na googla .

Krótko czekałam w Szpitalu Wojewódzkim (nie szpital robi rezonans, tylko firma, która korzysta z pomieszczeń). Na NFZ.

na polanki 7 w przychodni robią prywatnie. Nie byłam zadowolona z opisu ale samo badanie ok. Czekałam ok tygodnia

Krótko w szpitalu Wojewódzkim????? Miesiąc temu rejestrowali na listopad....

Widocznie tak trafiłaś, ja czekałam kilka tygodni.

Inne tematy z forum

Dobry ortodonta (44 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

dr Jarosław Nosowicz - neurochirurg - opinie (16 odpowiedzi)

Czy ktoś miał okazję poznać Pana Doktora? Jak wrażenia?

Nudny seks w długim związku (6 odpowiedzi)

Witam serdecznie, Jestem w związku w ktorym od poczatku seks był wspaniały. Czułam, że bardzo go...