Jo - ocena (1) Świetna restauracja z przesympatyczną obsługą i klasyczna kuchnią włoską. Na... Jo Paulina - ocena (1) Restauracja Sempre w Sopocie to miejsce, które przyciąga uwagę swoim... Paulina Klient - ocena (1) Słuchałeś kiedyś Hansa Zimmera i kojarzysz jego wielkie dzieła? Pani Gosia w... Klient
Karol - ocena (1) Zabrałem dzisiaj swoją żonę na kolacje, nie spodziewałem się że miejsce... Karol Kasia - ocena (1) Fantastyczna Restauracja i Obsługa! Polecam! Kasia Patryk - ocena (1) Bardzo przyjemna atmosfera w lokalu. Wystrój zrobiony tak, że odnosi się... Patryk Dawid - ocena (1) Bardzo ładny wystrój lokalu, sympatyczna obsługa oraz przepyszne jedzenie Dawid Katarzyna Izydorek - ocena (1) Bardzo dobrej jakości jedzenie. Widać że przyrządzane z pasją. Czas... Katarzyna Izydorek Oliwia Sadlińska - ocena (1) Dziś byłam w restauracji sempre jedzenie przepyszne obsługa bardzo miła i... Oliwia Sadlińska Ivanka - ocena (1) Wystrój dobry,obsługa dobra,ale jedzenie bardzo średnie.Nie polecam. Drogo w... Ivanka Andrea - ocena (1) Wspaniała obsługa , świetne miejsce, wyśmienite dania i przesympatyczny... Andrea Robert - ocena (1) Pizza na cieście a'la naleśnik, boki przypalone. Ceny zawyżone w porównaniu... Robert G - ocena (1) Bardzo drogi, cena do jakości 10:3 G Patrycja - ocena (1) Witam ,po wizycie w restauracji z rodziną jestem bardzo zadowolona.Obsluga... Patrycja Krzysztof - ocena (1) Dzięki tej atmosferze i jedzeniu poczujesz się jak we Włoszech! Kelnerzy są... Krzysztof Andrzej - ocena (1) Świetna restauracja. Przyjazna dla dzieci (Kącik dziecięcy! Tam wysyłamy... Andrzej Monika Wisniewska - ocena (1) Stoliki ciasno ustawione porcje skandalicznie małe lazania porcja dla dziecka... Monika Wisniewska Lidia - opinia (1) Byłam w czerwcu było pysznie terz w sezonie pizza jak na i cieście naleśnika... Lidia Michalina - opinia (1) Obsługa miła ale brak organizacji. Pizza w miarę ok ale nie za taką cenę.... Michalina karolina - opinia (1) Nie lubię tego typu rozwiązania problemu. Ale jeżeli podczas wizyty nawet... karolina