Rituals

Salony kosmetyczne Fryzjerzy

Gdynia, Świerkowa 32/3

Zuza - ocena (1) Bardzo polecam salon rituals niesamowita atmosfera i pełen profesjonalizm po... Zuza Karolina - ocena (1) Przepiękny salon, super ludzie , jestem w tym salonie drugi raz ale... Karolina Mobik - ocena (1) Salon fryzjerski, który odwiedziłem, zrobił na mnie bardzo pozytywne... Mobik
Ronia - ocena (1) przepiekny salon to po pierwsze,druga sprawa ,ludzie ! czuc pasje... Ronia Fajny salon,super fryzjerzy ,miłe i ciepłe miejsce dla kazdego (1) byłam pierwszy raz w sierpniu i zobaczyłam to czego nie widac w innych... adriana Najlepsza fryzjerka w miescie !!! Polecam !!! (1) Trafiłem do tego salonu z polecenia innej osoby ktora chodzi juz tafałam... PATRYCJA Wspaniała , ciepła atmosfera, i ta Pani Beata (1) Cudowne miejsce, pełna ciepła Beata, naprawdę polecam to miejsce, chcesz się... Aga Super miejsce ! (1) Cudne miejsce, cudna Beata, relaks dla ciała i duszy :) Włosy mam piękne i... Asiek71 petarda!pełen profesjonalizm i 100% umiejętności. (1) wielkie dzięki Beata za uratowanie moich włosów! od połowy długości miałam... blanka Profesjonalne podejście (1) Drogie panie i drodzy panowie. W żadnym innym salonie nie czuję się tak... Magdalena Nie polecam! (1) Do salonu Rituals Spa trafiłam przypadkowo i absolutnie była to moja pierwsza... Magdalena zadowolona (1) Wielokrotnie od czerwca tego roku korzystałam z usług fryzjerskich i... Alina Wracam tu REGULARNIE! (1) Odwiedzam salonu regularnie i jestem bardzo zadowolona. Usługi fryzjerskie... DK. Nie polecam !! Uwaga nowa ekipa! (2) W lutym zmieniła się ekipa w Rituals Spa!! Przed zmiana korzystałam w Rituals... Ania W. mam inne zdanie (1) Witam i muszę napisac, że zupelnie nie zgadzam się z Paniami, które napisały... Anna zmiana ekipy!! (1) Uczeszczałam do salonu Rituals spa, często korzystałam z henny. Ostatnio... KM