Rock przy świecach 

Temat dostępny też na forum: Rozrywka
Twoje ulubione rockowe hity w zupełnie nowym świetle dosłownie i w przenośni.ROCK przy świecach to nie tylko koncert to wyjątkowe muzyczne przeżycie, którego długo nie zapomnisz. Blask świec, głębokie brzmienie gitar, głos pełen emocji i muzyka, która od lat porusza serca. Czeka Cię wieczór pełen nostalgii i energii. W kameralnej, intymnej atmosferze, wśród dziesiątek zapalonych świec, na nowo ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Występ w Gdyni

Wczoraj uczestniczyłam w wydarzeniu w Gdyni i dziwiłam się, że nie ma opinii. Człowiek ma skomplikowaną naturę więc jak wydaje tyle kasy na bilet, aby pozbawić się dyskomfortu psychicznego, nie będzie mówić negatywnie o wydarzeniu. Dobre strony: marketing i promocja wydarzenia, doceniłam, że mogłabym słuchać i lub być na koncercie oryginalnych zespołów, doceniłam gitarzystę (gitara elektryczna) oraz Panią grająca na klawiszach, perkusistę. Poziom wykonania jak na wesele lub pub. Nieadekwantnie do ceny. Jakbym dostała te bilety za darmo, nie poszłabym drugi raz. W tej cenie można iść do teatru muzycznego w Gdyni i posłuchać wykonania muzycznego artystów. Jednym słowem bardzo słabo oceniam przedsięwzięcie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Popieram wcześniejszą opinię. Poziom wydarzenia bardzo słaby, po pierwszym utworze myślałem, że wokalista nie ma odsłuchow i dlatego wokal się rozjeżdża. Niestety dalej było tylko gorzej. Po trzecim utworze (californication) mieliśmy ochotę wyjść. Fałsz za fałszem, myślenie tekstu. Ogromny zawód.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0