Rod Stewart - przełożony na 26.07

Temat dostępny też na forum: Rod Stewart - przełożony na 26.07
zobacz jak zagrał Rod StewardOsoby, które zakupiły bilet, a w czwartek nie będą mogły uczestniczyć w koncercie, otrzymają zwrot pieniędzy.Szkocki wokalista wystąpi na koncercie "Przestrzeń Wolności" zorganizowanym dla upamiętnienia rocznicy podpisania Porozumień Sierpniowych.Bilety na koncert w cenie od 80 do 300 zł rozprowadzane będą od wtorku, 5 czerwca za pośrednictwem sieci ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziad

Wpożo, dobry artysta ale kto go słucha w Polsce, ilu ma tu fanów... Ech kiedy się skończą czasy "starych dziadów" mówiących na zebraniach: "panowie a może Rod Stewart, to taki amerykański artysta co jest popularny...", właśnie amerykański; jest dużo lepiej pasujących artystów do Przestrzeni Wolności, Jarre- super wypas pomysł na 10 realizacja wg planów w/w dziadów, Gilmore - malo znany jako solowy ale wszyscy wiedzieli zę z Pink Floyd i przyszli, to samo Rod pare piosenek, które się przedostały na polski rynek a mało kto zna choćby w ogóle zarysy jego twórczości, kogo wy byście widzieli na Przestrzeni Wolności, może trójmiasto się lepiej wypowie

bilety

słaba dystrybucja lepiej by było w ticketpro

Przestrzeń wolności...

Najbardziej pożądanym wykonawcą byłaby moim zdaniem grupa U2, ale jak sie nie ma co się lubi...Rod jak na nasze warunki też nie jest zły, chociaż z Przestrzenią Wolności ma niewiele wspólnego...(no chyba, że...muzyk ze Stanów, a tam dużo przestrzeni...i wolności...).
p.s. za 300 pln, to wolę jechać na Rolling Stones...

Przestrzeń Wolności

Prawda jest taka, że dłuuugo nie zostanie przebity
pod wieloma względami koncert z 2005 roku,
jeśli Ktoś w ogóle tego dokona .... i bardzo dobrze :))))
ps. A w ramach Świętojańskiego Świętowania
z chęcią posłuchałbym Adama Bownika
więcej o artyście na
http://www.jamendo.com/pl/artist/adam.certamen.bownik
pozdr.

amerykański artysta?

qaddac4 - od kiedy Stewart, urodzony ze szkockich rodziców w Londynie (takie miasto w Anglii) jest amerykańskim artystą?

NARESZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nareszcie,nareszcie,nareszcie!!!!!!!!!!!!!!Czekałam 26 lat na koncert w Polsce,czyli większą połowę mojego życia.Kocham Roda,jego muzykę,dla mnie będzie to święto,spełnia się marzenie mojego życia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Do wszystkich fanów,może by tak się połączyć i założyć fan-club,mogłabym się tym zająć.Możecie pisać na mój meil.Pozdrawiam wszystkich.

Szału nie ma

Szału nie ma...

to znów ja Lilijka

Jezunciu,już nie mogę się doczekać 24.lipca.Będę szalała,nie mogę o niczym innym myśleć.To będzie dla mnie dzień spełnionych marzeń.Kto ma szlik Celtic Glesgow niech weźmie ze sobą,i flagę brytyjską też. Och jakbym chciała żeby już był lipiec.KOCHAM RODUSIA.Lilijka

BILETY juz są

Witam i serdecznie zapraszam wszystkich sympatyków na stronę infomusic.pl na której można nabyć super BILETY na SUPER koncert Roda Stewarta.

passion i infatuation

ja czekam na passion i infatuation. prawdziwi fani Roda wiedzą co to za kawałki. szkoda tylko, że nie na wszystkich koncertach to śpiewa. mam nadzieje, że w stoczni jednak tak. pozdrawiam wszystkich fanów

Wspomnienie

minelo 30 lat jak pierwszy raz sluchalam nagran RODA Jego piosenki wywoluja wspomnienia najpiekniejszych lat mojego zycia nie wim czy pojade do Gdanska .Jezeli nie 24, lipiec to 14,pazdziernik w Roterdamie napewno bede !

Passion i Infautuation?

Mogą być... mi tam zależy na jednym: CAMOUFLAGE !!!

A ja chcę

A ja chcę krzyczeć że jest wspaniały,i chcę żeby zaśpiewał I"D RATHER GO BLIND i DIRTY OLD TOWN mówię wam to są takie kawałki po których się odlatuje!!!!!!!!!!!! Fani o tym wiedzą.Gdyby jeszcze zaśpiewał MY GIRL i w ogóle niech już przyjedzie bo nie mogę się doczekać.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dla Marlenki

Dla Marlenki zaśpiewa BABY JANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rod Stewart w Polsce.

Jak można porównywać koncert J.M.Jarra z Rodem Stewartem? Mam sprawdzone informacje od pewnych osób z polskiej ekipy technicznej że koncert Jarra był w 100% z playbacku(zresztą podczas transmisji na żywo było wyraźnie widać te wpadki).Na DVD które można kupić już tego nie ma. Tacy"artyści"tracą na wartości. Rod Stewart zawsze daje pełny live i za to go cenię.

koncert

Witam. Wybieram się na koncert Roda. Może ktoś mi doradzić, który sektor jest lepszy A1 czy A2?

Koncert

Myślę ,że najlepszy jest sektor 0, poza tym w sektorach albo A1 albo B1(nie pamiętam) nie ma już miejsc.

Arek

Skąd taka infromacja? Masz jakieś dowody czy tak tylko gadasz, żeby gadać?

Lilijka

Wejdź na stronę http://rodstewart.dreamhosters.com/ , tam chyba o tym pisze.Ja sprawdzam codziennie informacje.Dzięki Bogu ja już mam bilety,pod samą sceną.Jak znajdę tą stonkę na której to wyczytałam to dam Ci znać....

Lilijka

Bilety w sektorze B1 sprzedane, potwierdza tą informację ticket online Polska.

bilety

posiadam do sprzedaży bilety :

http://www.allegro.pl/item213978978_bilety_na_koncert_rod_stewart_24_07_07_gdansk.html...

Odstąpię bilety w sektorze B 2

Nie mogę skorzystać z biletów, gdyż wypadła mi pilna, ważna sprawa. tel. 600661541

bily kupie

kupie bilety 2 miejsca siedzace

KOcham Rodusia

Jeszcze tylko 240 godzin i zobaczę mojego kochanego Rodusia.

bilety

Sprzedam 2 bilety na koncert Roda Stewarta.
Sektor A2 tel. 607145717

Sprzedam

sprzedam 2 bilety sektor A w korzystnej cenie tel. 604491648

To był pomysł

Ktoś długo debatował nad wyborem w jaki dzień powinnien odbyc się koncert-Swoja droga powinnien dostać nagrode Nobla za rewelacyjny wybór.
Gratuluje pomysłu.

sprzedam bilet

bilet do A2 za 100zł.
tel. 502 644 915

ech....

przebrzmiały ten Rod... chciałoby się zobaczyć go z the Faces ale czas jest okrutny. szkoda że sobie zapaskudził życiorys swingowymi klimatami, nie ma głosu na takie sentymentalne trele. oby była Maggie mai i Hot legs, wybaczę mu te grzeszki :))

sprzedam

sprzedam bilet na koncert Roda sektor A2 cena 70zł
tel 604 49 16 48

sprzedam

sprzedam zaproszenie 2 osobowe na sektor b2 za 80zl ..

sprzedam

sprzedam 2 bilety na sektor A1
za 160

501 376 962

2 bilety

na Roda, maly sektor, najblizej sceny, za 150. 601 631 533

Nanana nanananana

4 bilety

sprzedam na Roda 4 bilety po korzystnej cenie 515 932 016

4 bilety

sprzedam na Roda 4 bilety po korzystnej cenie 609 901 846

bilety

sprzedam na Roda 4 bilety po 60 zł 609 901 846

ENYA

Czy kiedyś zawita do Trójmiasta?

TANIO!

SPRZEDAM TANIO BILETY
4 w sektorze B
50zł
ewetualnie mozemy sie dogadac co do niższej ceny
konatkt mail: kamyczek101@gmail.com
504 378815

BILETY

sprzedam bilety 2 sztuki s ektor A1w cenie 80zl za sztuke kontakt 885 859 914

sprzedam w dobre rece ;)

Sprzedam 2 dlugopisy w cenie 80 zl kazdy a bilety na koncert Roda Stewarda dodam gratis :D ;)
A tak serio to mam 2 bilety po 80 zl kazdy w sektorze A1 :))

kontakt 501 766 709

T.R.Y.B.U.N.Y

Potrzebuje dwoch biletow na trybunach!
Czy ktoś mogłby sprzedać!?
Proszę o kontakt

Jak ktos ma tanio bilety na A1/2 do sprzedania z Gdańska to niech da mi znac na GG:2299634

bilety kupie

Jak ktos ma do sprzedania tanio bilety z Gdańska to niech da mi znac na GG:2299634

zamienię iPoda na bilety na Roda

kupię bilety na RODA!

Ma ktoś jeszcze do sprzedania tanie bilety na Roda?
Sektor obojętny.
Proszę o kontakt: GG 8105396

kupię bilety na RODA!

Ma ktoś jeszcze do sprzedania tanie bilety na Roda?
Sektor obojętny.
Proszę o kontakt: GG 8105396

Koncert odwołany?

Czy koncert bedzie odwołany w zwiazku z żałoba narodową?

czy nie odwołany ?

najprawdopodobniej w związku z żałobą narodową koncert będzie odwołany

Żałoba narodowa!!!

Mam nadzieję, że organizatorzy koncertu będą potrafili się znaleźć w tej sytuacji i w porę zorientują się i odwołają ten koncert z powodu tej wielkiej tragedii, jaka się wydarzyła dzisiaj we Francji. Wierzę w ich zdrowy rozsądek oraz dobrą wolę mając na uwadze osoby, które tragicznie zginęły.

?

to jest awykonalne przeciez..Rod juz jutro wylatuje do Polski...masa ludzi wziela sobie urlopy na ten dzien...tego sie poprostu nie da przelozyc (nie die na koncert wiec patrze na to obiektywnie)

Odwolania nie ma!

Wielkiej tragedii we francji nie było. Zginełło 30-40 osób. Zdaza sie. Co w tygodniu tyle ginie na polskich drogach. Zdaza się. A imprez okolicznościowych sie nie odwoluje. Jak ktoś chce sie po umartwiac zapraszam do kościola albo na pielgrzymkie. Dajcie ludziom Życ.

No i po koncercie ;)

trwają rozmowy z artystą o przełożenie koncertu na czwartek

za godzinke bedzie wiadomo co i jak

j/w
albo jutro albo czwartek

żałoba

Bardzo współczuję rodzinom osób, które zgineły. Uważam że trzy dni żałoby narodowej to przesada. A co z ludzmi, którzy giną na naszych drogach każdego dnai. Może żałoba powinna trwać cały rok? Jestem zawiedziona bo ten koncert miał być prezentem imieninowym dla mojej mamy. Mam nadzieję że zostanie przełożony a nie odwołany.

do annabiuro

żałoba powinna trwać tyle, ile ogłosiła głowa państwa ! a ten koncert sux więc nie kombinuj !

nie denerwować mnie !!!

no i o co wam chodzi??? zróbcie sobie żałobe na jeden dzień !! I co ja teraz mam robić ?? zabuliłam tyle kasy za bilet ... mam siedzieć i czekać kiedy łaskawie się odbędzie? ja mam też plany miałam w środe jechać na mazury i co ?? teraz każdy musi zmieniać swoje plany. No sorry bez przesady. Podzielam opinię KURTA ! DAJCIE LUDZIOM NORMALNIE ŻYĆ

po raz drugi ja :P

żałoba pod elektorat
ale kaczyński nie zyska sobie "wiernych" ci wierni od rydzyka codziennie umierają ze starości a my będziemy żyć i to długo i tego nie zapomnimy mojego głosu w wyborach już nie ma niech liczy na mohery !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ejjjjj

Rozumiem, ze mamy do czynienia z tragedia. Wspolczuje rodzinom, serialnie... Mam jednak nadzieje ze uda sie przelozyc koncert, to byl prezen dla rodzicow i widze ze to nie ja jeden mialem taki pomysl :) Pozdro.

ejjjjj

Rozumiem, ze mamy do czynienia z tragedia. Wspolczuje rodzinom, serialnie... Mam jednak nadzieje ze uda sie przelozyc koncert, to byl prezen dla rodzicow i widze ze to nie ja jeden mialem taki pomysl :) Pozdro.

ale mnie wk...

niech kaczor moherom żałobe wyznacza, a co mnie to obchodzi, jeden dzień by starczył.

Koncert odwołany.

Jak można po tak ogromnej tragedii pisać tak wulgarne teksty!!!!!!! Ludzie!!! opamiętajcie się!!!!! Ciekaw jestem gdyby któryś z tych durnych pismaków stracił swoją matkę czy ojca, poszedłby na koncert i miał ubaw po pachy? Jestem wielkim fanem Roda,zapłaciłem 200 zł za bilet, i nie skomlę że został odwołany. Wstyd mi za tych bezmózgowców. Przypuszczam że Rod też by nie chciał takich pseudo-fanów mieć w swoim wiernym gronie. Jest to porażające!!!!!i oburzające!!!!

do fana

Masz rację to wielka tragedia. Jak był wypadek w hali wystawowej w katowicach, tez uwazalem ze żaloba jest adekwatna, w tym wypadku, mam jednak bardzo wysokie przekonanie, ze 3 dniowa żaloba jest nieadekwatna. W zeszły weekend na drogach w Polsce zgineło 70 osób, rodziny z dziecmi, i co? i nic. A tutaj mam wrażenie sztucznie nadmuchuje sie uwage wokól 27 ofiar. Niesmaczne.

Rod spotkał się z Wałęsą

I to nie spodobało się Kaczorkowi

Wielki zawód

Moim zdaniem nasz pierwszy nie popisał się zbytnio. Codziennie na naszych drogach i nie tylko giną ludzie. Mamy trąby powietrzne i inne nieprzewidziane zdarzenia. Taki już jest ten świat. Po co ogłaszać żałobę narodową? Ostatecznie taka była wola Boża... czyż nie? 27 osób nie żyje, a 35 mln w Polsce funduje ich rodzinom podróż życia, bo na inne niż pielgrzymka ich nie stać - choć raczej tylko mentalnie. Niestety przy obecnym stanie prawnym taki koncert nie może się odbyć. Zacznijmy więc liczyć straty - moi Rodzice obdarowani przez nas nie pojadą na koncert, bo nie. Bo kaczki swój głos mają. Za żałobą przez cały rok jestem, bo z takimi władzami to nic tylko żałować... Podnieśmy jeszcze podatki, bo przecież nikt nie wspomni o odszkodowaniach wypłacanych przez ubezpieczycieli. Abstrahując od polityki - rodzinom ofiar współczuję.

DO FAN-a

...,a co wg Ciebie zmieni 2 dni żałoby. Gdybyś straciła matkę czy ojca to na koncert dziś nie pojdziesz, ale jutro już tak. Daj se na wstrzymanie ze swoim oburzeniem i idz dać na tace, to poczujesz sie lepiej. Mam wrażenie, ze zyje w takim wspaniałym kraju gdzie wszyscy sie o wszystkich martwią. G prawda. Dajecie się wodzić za nosy i tyle. Kaczki mówią "smutek" a wy smutek. Kojarzy mi się to z filmem shrek i lordem Farquadem i jego ślubem. OTWÓRZCIE OCZY!!!!!! Miejcie własne zdanie! Nie głosujcie na drób! ;P
PS.: Podobno chmura moheru po wypadku była widoczna aż na wschodnich brzegach USA!!!!

zniesmaczony

Skończ juz z ta zjadliwością... Ja nienawidze wszelkiej poprawności politycznej i każdej innej... Ty wyśmiewasz ludzi pewnej opcja nazywając ich MOHERAMI niby w imię wolności ale właśnie w ten sposób kreujesz kolejną poprawność - tyle, że antyMOHEROWĄ. Też uważam, że 3 dni to za długo ale nie pluje z tego powodu nienawiścią... Wstydzę się takich Polaków jak Ty!!!

BILET

Sprzedam bilet na Roda Stewarta Sektor A2 Cena 80 zl Odbior Gdańsk GG 3204714

Bilet

Sprzedam bilety na Roda Stewarta Sektor A1
Cena 140 PLN
Odbiór Gdańsk

Bilet

Sprzedam bilety na Roda Stewarta Sektor A1
Cena 140 PLN
Odbiór Gdańsk

Bilety

Sprzedam bilety na Roda Stewarta Sektor A1 i A2, cena 45 zl, przy wiekszych ilosciach rabaty...

ODBIÓR BILETÓW I PŁATNOŚĆ TYLKO W DNIU KONCERTU - 26 lipca, PRZY WEJŚCIU DO STOCZNI GDAŃSKIEJ.

Kontakt: 510797164

dajcie spokój !

Dla mnie ta żałoba to żenada ! Koncert był planowany już tyle czasu a teraz psuje go żałoba , okay wspólczuje rodzinie , naprawde , ale po co przekładac koncer , czy wy nie pomyśleliście o ludziach którzy kupili bilety a nie bedą mogli pójść na koncert w czwartek ?! Gdybyśmy wszyscy mieli przejmować się ludźmi którzy giną codziennie to żałoba byłaby przez cały rok !

Załoba codziennie????

Ludzie pomyslcie ież osób umiera z powodu glodu, chorób itd. w naszym kraju o tym szanowny Pan Pierwszy nie mówi. Oczywiscie nasi rodacy chyle czoła, ale jak kilka osób pisało w kazdy weekend ginie tye ludzi, nikt im nie funduje przelotów i nie otacza opieką. Dla mnie to troche kazdy postapi zgodnie ze swoim sumieniem. Zrozumcie niektórzy na ten koncert biora urlopy i czekali miesiacami. Maja rezerwacje w hotelach, jada tysiace km. Bądzmy solidarni z rodzinami ofiar ale nie róbmy szopek jak media i Pan Pierwszy. LAta wstec też były tragedie i nikt sie nie przedstawial.To jest moja ocena, a każdy ma prawo do własnego zdania. mamy demokracje.

wawa transoprt

cześć, szukamy dwóch miejscówek w aucie jadącym z Wawki do Gdańska i spowrotem, koszty oczywiście do podziału, kupię dwa bilety w atrakcyjnej cenie tel:600-085-722

Witam

Witam powiem tak bo ja moze dostane 4 badz wiecej zaproszen na koncert 2 osobowych !! cena za 2 osoby 80zl tylko zeby wejsc za taka cene musial bym was wpuscic na stocznie przez brame nr 3 ona jest kolo stacji skm gdansk stocznia .. dla czego ? dla tego bo pracuje w stoczni i mam przepustke stoczniowa i tylko z tym wpuszczaja .. dla tego jezeli pare osob by bylo zdecydowane tym to po prostu wprowdzil bym cala grupe
a jak by byl problem to mam kolegow co by mogli to zrobic dam znac wiecej na ten temat do srody osoba chetnym na takie cos kontakt tylko e-mail

bilety

Mam do sprzedania dwa bilety na Roda Stewarta w sektorze A1. Cena za bilet 140 zł. Odbiór w Gdańsku.
Tel. Kontaktowy 0 502 260 385

Bilety TANIO!!!

Sprzedam bilety na Roda Stewarta Sektor A1 i A2, cena 45 zl, przy kupnie 3-4 biletow udzielam rabatu...

ODBIÓR BILETÓW I PŁATNOŚĆ TYLKO W DNIU KONCERTU - 26 lipca, PRZY WEJŚCIU DO STOCZNI GDAŃSKIEJ.

Kontakt: 0 510 797 164

BILETY!!!

Sprzedam BILETY na Roda Stewarta.
Cena do uzgodnienia.
Odbiór w Gdańsku 26 lipca zrozliczeniem "z ręki do reki".
Tel: 507 87 00 65

Sprzedam bilety na czwartkowy koncert Roda Stewarda. Łódź.
tel.501-709-811, cena ok. 40zł.

SPRZEDAM

SPRZEDAM 2 BILETY ODBIÓR W ELBLĄGU CENA 100 ZŁ ZA DWA TEL 788149098

SPRZEDAM

Sprzedam bilety na koncert Roda Stewarta w sektorze A1
Cena za sztukę 140PLN
Odbiór w każdej chwili w Gdańsku

SPRZEDAM

Sprzedam bilety na koncert Roda Stewarta w sektorze A1
Cena za sztukę 140PLN
Odbiór w każdej chwili w Gdańsku

Sprzedam

Sprzedam 2 bilety na Roda Stewarta . Cena za sztuke 40 zl . Sektor B1.Odbior osobisty w Warszawie.Wszelkie informacje pod tel.0517962607

BILETY A1 i A2 NAJTANIEJ!!!

Sprzedam bilety na Roda Stewarta Sektor A1 i A2, cena 45 zl, przy kupnie 3-4 biletow udzielam rabatu...

Chetnie odpowiem na kazde pytanie, prosze dzwonic.

BILETY!!!

Sprzedam BILETY na Roda Stewarta.

Cena do uzgodnienia.
Odbiór w Gdańsku 26 lipca z rozliczeniem "z ręki do reki".

Proszę dzwonić na nr tel: 507 87 00 65
Pozdrawiam!

Bilety

sektor B1 tanio

KONTAKT 506 - 525 - 008

BILETY NA RODA STEWARTA 4 SZTUKI

SEKTOR A1 ODBIOR W TROJMIESCIE CENA 140zl ZA SZTUKE
514 289 351

BILETY NA RODA STEWARTA 3SZTUKI

SEKTOR A1 CENA 84ZŁ.ZA 3 SZTUKI (28ZŁ ZA BILET!!!)
Proszę dzwonić :508335653
ODBIOR W BYDGOSZCZY TYLKO DZIŚ !!!!
jUTRO TYLKO W SZUBINIE.

Witam,

Sprzedam bilety na koncert Roda Stewarta. Sektor A2 Nr telefonu 607145717

Sprzedam bilety

W związku ze zmianą terminu koncertu jestem zmuszony odsprzedac 4 bilety. Sa to bilety na sektor A1, ich nominalna cena to 140 zl, ja sprzedam za 60 zl za sztuke (przy zakupie 4 mozliwosc negocjacji). tel 660428987

BILETY A1 i A2 NAJTANIEJ!!!

Mam jeszcze bilety na sektory A1 i A2.

Sprzedam bilety na Roda Stewarta Sektor A1 i A2, cena 45 zl, przy kupnie 5 biletow udzielam rabatu...

Chetnie odpowiem na kazde pytanie, prosze dzwonic.

sprzedam bilety na koncert Roda Stewarta .SEKTOR A1. CENA ZA SZTUKE 120 ZL. PROSZĘ O KONTAKT POD NUM
514 289 351

Bilety na Roda Stewarta

Dwie sztuki na sektor A1, tanio... tel. 660428987

bilety

SPRZEDAM 3 BILETY NA SEKTOR A1 PO 40,-
odbior przed koncertem lub w Gdansku Wrzeszczu lub Morenie. kontakt agnes@gdm.pl

PO CO TEN KONCERT??

Ja czegos nie rozumiem...Dlaczego koncet ktory ma upamietnaniac to co sie stalo w sierpniu jest w lipcu???Przeciez przez ostatnie dwa lata odbywaly sie wlasnie w rocznice, nie "tak sobie". Moim zdaniem ktos po prostu zaprosil sobie gwiazdke muzyki POP a nie tak jak wczesniej wspanialych TWóRCÓW

SEKTOR A1 ODBIOR W TROJMIESCIE CENA 140zl ZA SZTUKE

SPRZEDAM 2 BILETY,sektor A1

sprzedam 2 bilety w sektorze A1.Cena 200zł (za 2sztuki).
Kontakt: 502 644 915

dobra cena

200 PLN za 2szt. w A1 to dobra cena, chętnie bym kupił ale juz nabyłem wcześniej,pozdrawiam

Bilety A1 i A2...

Sprzedam bilety na koncert Roda Stewarta, Sektor A1 i A2, miejsca stojace nienumerowane. Bilety na okaziciela, z puli wylacznego sponsora - PKO Banku Polskiego, wygrane w konkursie. Pewna oferta.

Cena tylko 45 zl za 1 szt.

Odbiór w Gdańsku, okolice dworca Gdańsk Główny, oraz przy wejściu do Stoczni Gdańskiej, przy historycznej bramie.

Udzielam wszelkich informacji pod numerem: 0 510 797 164

Bilety na A1 - 2 sztuki sprzedam.

Pewne pochodzenie - Rod mi dał.

TO JUŻ JUTRO!!!!!

to już tylko troche pona 24h , juz sie nie moge doczekać!! damy czadu pod sceną, do zobaczenia w sektorze 0 :))

BILET NA RODA STEWARTA

sektor A1 CENA 120zł.odbiór w 3mieście

Bilet A1 sprzedam

Sprzedam bilet na koncert Roda Stewarta 130 zł.do odbioru w Trójmieście.prosze dzwonic pod num 514289351

Bilety A1 sprzedam okazyjnie

Bilety na koncert Roda 2 szt w sektorze A1 sprzedam za 150 PLN/2 szt. tel 502 09 47 42. odbiór gdynia. najchetniej witomino.

czy to prawdziwe bilety?

skąd miec pewnosc, że bilety, które oferujecie po obniżonej cenie są prawdziwe, że to nie jakieś podróbki
sorry ale rodzą się wątpliwości
pozdr.

prawdziwość biletów

po prostu, jak będziesz już je brać, to popatrz dobrze - oryginalne są żółte, takie jak zwykle z 'ticketonline', w prawym górnym rogu jest błyszczący znaczek hologramowy na którym pisze "ticket online.com" całość napisów nadrukowana na czarno z zaznaczeniem kto gra, kiedy i jaki sektor + cena - mogą być też ceny promocyjne lub zniżkowe (prócz standardowych od 80zł do 300). Powodzenia :)

a tak btw

Kto supportuje??

support

Jako support, czyli artysta poprzedzający gwiazdę, wystąpi kwartet saksofonisty Przemka Dyakowskiego z Dominikiem Bukowskim (wibrafon), Piotrem Manią (instrumenty klawiszowe), Januszem Mackiewiczem (kontrabas) i Tomaszem Sowińskim (perkusja).

warto płacić

Wedlug mnie nie warto płacić ale posłuchac chce jak spiewa wiec niewiem czy warto czy nie

Bilet, sektor B2

Sprzedam jeden niepotrzebny mi jednak bilet, sektor B2 za 40zł. Odbiór jutro w dzień - NIE przed samym koncertem.

Pozdrawiam
Kontakt: 506520371

idiotyczne

tylko idiota wpadl na pomysl zeby koncert odbyl się w czwartek powinien w weekend !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bilety A1 i A2...

Sprzedam bilety na koncert Roda Stewarta, Sektor A1 i A2, miejsca stojace nienumerowane. Bilety na okaziciela, z puli wylacznego sponsora - PKO Banku Polskiego, wygrane w konkursie.

Pewna oferta. Moge przeslac fotki biletow w duzym powiekszeniu, swiadczace o oryginalnosci biletow.

Cena tylko 45 zl za 1 szt.

Odbiór w Gdańsku, okolice dworca - Gdańsk Główny, oraz przy wejściu do Stoczni Gdańskiej, przy historycznej bramie.

GODZINY DO USTALENIA!!!

Bilety A1 i A2...

Sprzedam bilety na koncert Roda Stewarta, Sektor A1 i A2.
Cena 45 zl za 1 szt.

SPRZEDAM BILET SEKTOR A1

sprzedam 1 bilet na koncert Roda Stewarta.sektor A1 cena 100zl
prosze dzwonic pod numer 514 289 351

Sprzedam jeden bilet b2

Sprzedam jeden bilet na Roda, sektor b2. Bilet sprzedaje za połowę normalnej ceny (czyli za 40zł), bo go wygrałem i nie jest mi potrzebny (już wcześniej miałem bilety). Bilet w 100% oryginalny, ma hologram itd. Z kupującym chętnie spotkam się w Gdańsku głównym ok. 14-15 lub później we Wrzeszczu. Wolałbym nie przed samym koncertem - będzie tam straszny tłok i nigdy się nie znajdziemy:)
Cena ew. do negocjacji;-) 506520371albo 514095904

SPRZEDAM 2 BILETY,sektor A1

sprzedam 2 bilety w sektorze A1.Cena 200zł (za 2sztuki).
Kontakt: 502 644 915

kupię 2 bilety na RODA STEWARTA

Kupię 2 bilet na Roda Stewarta w sektorze A1 lub A2 w cenie 40 zł za 2 sztuki:) (OKAZYJNIE!!!) Proszę o kontakt 503 991 932 Odbiorę osobiście. Pozdrawiam

zaproszenia dla Stoczniowców

a te zaproszenia dla stoczniowców różnią sie od biletów?
przeczytałam że "Także w tym roku na koncert z cyklu "Przestrzeń Wolności" za darmo będą mogli wejść stoczniowcy. Jednak organizatorzy, nauczeni ubiegłorocznymi niemiłymi doświadczeniami, gdy niektórzy pracownicy stoczni odsprzedawali swoje wejściówki innym osobom, zapowiedzieli, że podstawą do wejścia na teren koncertu z bezpłatnym biletem będzie ważna przepustka do Stoczni Gdańsk. Tak więc odkupienie takiego biletu nie będzie opłacalne. Bez przepustki nie ma szans na wejście na koncert"
Na bilecie wybita jest cena i jest z ticketonline.com wiec te zaproszenia chyba wyglądaja zupełnie inaczej?
Miłego dnia

Sprzedam jeden bilet b2

Sprzedam jeden bilet na Roda, sektor b2. Bilet sprzedaje za połowę normalnej ceny (czyli za 40zł), bo go wygrałem i nie jest mi potrzebny (już wcześniej miałem bilety). Bilet w 100% oryginalny, ma hologram itd. Z kupującym chętnie spotkam się w Gdańsku głównym (ew.Wrzeszcz) na trochę przed koncertem (chcę spokojnie wejść na koncert koło 18:30:)
Cena ew. do negocjacji;-) KONTAKT: 506520371
NIE JEST TO BILET Z PULI STOCZNIOWEJ, WAŻNY NORMALNIE - NA OKAZICIELA, BEZ ŻADNEJ PRZEPUSTKI! :)

NO WLASNIE, JAK ONE WYGLADAJA???

NO WLASNIE, NAPISZCIE PROSZE, JAK WYGLADAJA TE ZAPROSZENIA DLA STOCZNIOWCOW, CZYM SIE ROZNIA OD BILETOW??? CZY TO NIE TE BILETY PO 1 ZL??? (BOZE, MAM NADZIEJE, ZE NIE :-(

A co do biletów stoczniowych, nie mam pojęcia jak one wyglądają - ale muszą się czymś różnić niż te standardowe, żółte...:)

stoczniowe czy nie stoczniowe ;)

Nie, nie! Te stoczniowe to ani nie te za złotówkę z napisem "bilet promocyjny", ani nie te na zniżkę procentową. Na bank!
Sama takie mam i bilety te pochodzą z puli PKO - ważne na okaziciela.

Kupie 4 bilety na RODA!

w jednym sektorze! interesuje mnie tylko A1 i A2...
tel. 506 29 15 32

VIP

a ja mam 2 bilety VIP'owskie ;)

7/10

pomimo róznych opinii przed, było w porządku! dla mnie 7/10

SUPER KONCERT!!!!!

Po prostu SUUUPEEER KONCERT!!!!! Rod Steward świetnie zaśpiewał na tym koncercie! Sądziłem, że głos mu się będzie łamał czy coś w tym rodzaju, a tu NIC TAKIEGO!!! Po prostu ROCKMAN na MAXA!!! No a ten jego solista od gitary elektrycznej... Po prostu rzeźnik!!! - Dosłownie ujeżdżał tę gitarę elektryczną! :P :D SUPER IMPREZA!!!! Ocena: 10/10

!!!!!!!

Racja było bosko... a te 3 dziewczyny co z nim spiewały... te dopiero mają głosy Doda, Górniak i te inne polskie wokalistki powinny sie przy nich schować pod scene...

Inne tematy z forum

Popiór - Pomarlisko Tour 2024 (3 odpowiedzi)

Popiór kontynuuje trasę promującą wydany w ubiegłym roku album Pomarlisko. Jesienna edycja...

Zrozumieć Psa - prelekcja (12 odpowiedzi)

Zwiększ swoją świadomość na temat interakcji z psami! Zapraszamy do Garnizonu na prelekcję...

Cool Kids of Death + WaluśKraksaKryzys (5 odpowiedzi)

Ci artyści mieli już okazję dzielić jedną scenę podczas koncertów Męskiego Grania, gdzie wspólnie...