Re: Rodzice, nie popełniajcie cudzych błędów.
Nie zgadzam się z ostatnim komentarzem zburzonych rodziców ..... zasięgnęli Państwo totalnych bzdur o tym żłobku.
Opinie moje i innych rodziców co do Państwa opinii są sprzeczne. Nikt nie wyraził się o żłobku i o właścicielce złym zdaniem. Tak naprawdę trzeba poznać samego siebie by kogoś obrażać i oceniać.
Wszystkie warunki jakie były mi przedstawione wcześniej przy rozmowie z dyrektorem placówki są spełnione, jeśli chodzi o catering, którego Państwo uważacie że niema, to sama osobiście trafiłam na porę obiadowo, także jest.
Nie wiem co tak naprawdę zburzyło Państwa do tego by odebrać swojego synka z tego żłobka/ przedszkola, ja wiem na pewno że swojego dziecka bym na pewno z niego nie wypisałam.
To jest najlepszy żłobek / przedszkole , w którym bez problemu moje dziecko się zaklimatyzowało. Także nie wiem czy mówimy o tym samym żłobku / przedszkolu ,, Domku Maluszka „ , czy może Państwo bez obrazy się pomylili z jakimś innym żłobkiem/ przedszkolem, czy też złośliwie chcecie Państwo zepsuć komuś reputacje dodając ten bez sensowny komentarz, który może odciągnąć innych rodziców.
Ja osobiście polecam z czystym sercem ten, żłobek / przedszkole innym rodzicom bez obawy mogą zostawić swoją małą pociechę nie martwiąc się o nią. Zapewniona jest znakomita opieka ( dzieciaki są obdarzone przez pracowników ciepłem i troskliwą opieką ) i CATERING do którego nie mam zastrzeżeń !!!
Dziękuje
0
0