WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH***51*** (101) Z tej okazji sopbie otworzę :) Otworzyłam parę plików w pp :) beata.tr ORTODONTA W GDYNI (9) Dziewczyny! Poszukuję ortodonty, ewentualnie adresów gabinetów lekarskich... Kropka3103 25 rocznica ślubu (2) Bardzo pilnie potrzebuję jakichś ładnych życzeń na 25 rocznicę slubu... marzmika
Wątek Agathy 8 (5) Tak mi czegoś od rana brakowało... Konwaliowa, nie leń się. Obowiązki... Agatha WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH***50*** (102) ... I JUŻ :))) elfik95 dr Bednarz (4) poszukuje informacji na temat tego ginekologa -- moze tu ktos bedzie... Beatrix_Szkrab Aquaerobic (15) Dziewczyny czy któras może chodziła na ten aerobic w wodzie ? czy jest on... dorka27 moze wiecie gdzie jest przecena srebra? (1) jw. ostatnio jakas dziewczyna o tym pisala ale nie pamietam- wiem tylko, ze... anette Urzedniczka wiedziała lepiej (6) czytałyscie ten artykuł na trójmiasto.pl? czysta paranoja sylvia WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH ***49*** (103) No to ja na popołudnie zakładam nowy :D Wiecie, jak fajnie jest u... beata.tr Pozdrowienia (17) Przesyłam pozdrowienia z Krakowa. Większość mnie tu nie zna ale swego czasu... Kropusia Wątek Agathy 7 (12) żeby agatha miała gdzie powyzywać mających inne zdanie niż ona konwaliowa Zrobią z niego tzw. rurkę:))) (32) Psycholog Andrzej Samson został skazany na 8 lat więzienia m. in. za... Nicpoń ciąża! (41) Dziewczynki jestem tu nowa tzn do tej pory raczej czytałam niz sie udzielałam... myszka 222 "Jezyk niemowlat" Tracy Hogg - link do ksiazki (2) -----------------------------------------------------------------------------... micka Nowy Metropolita Warszawski (3) http://img105.imageshack.us/img105/3685/metropolitalm4.jpg tedik Wątek Agathy 6 (4) żeby nie było uderz w stół, to... konwaliowa WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH ***48*** (101) A TO JUZ NA JUTRO:) mystic Prośba o pomoc (6) Pisze w imieniu kolezanki która dowiedziała sie że jest w ciąży . Kolezanka... pmagdalena Ach, te feministki! (4) Feminiska poniosła zasłużoną karę:... Agatha