Rodzinnie i smakowicie
W mojej rodzinie to już niemal tradycja,że wszelkie ważne wydarzenia w naszym życiu obchodzimy właśnie w tym miejscu.Wszystko zaczęło się 3 lata temu,kiedy to po raz pierwszy zdecydowaliśmy,że ugościmy naszych najbliszych - z okazji I Komuni naszej córeczki - właśnie w tym miejscu.Przyznać trzeba,że wybór miejsca dla uczczenia tak ważnego w życiu rodziny święta,jeżeli chodzi o trójmiasto jest ogromny.Co więc przekonało mnie jako mamę do wyboru właśnie tego miejsca?Po pierwsze klimat,który panuje w tej przytulnej,pełnej ciepła i życzliwości restauracji.Po drugie osoba właścicielki,która z niezwykłym wyczuciem i zaangażowaniem przedstawiała różnorodne zestawienia menu.Uwzględniła również wiek zaproszonych gości - dzieci i osób starszych.To mile mnie zaskoczyło i utwierdziło w przekonaniu,że dokonujemy właściwego wyboru.Przyznam szczerze,że jeżeli chodzi o świeżość,jakość i smak oferowanych potraw to bazowaliśmy jedynie na zasłyszanych opiniach i poleceniach,których przyznac trzeba było niemało!Jak się wkrótce okazało nie mogliśmy wybrać lepiej!Wystrój sali,dekoracja stołu,obsługa,osoba Pani Tatiany,a przede wszystkim smak przygotowanych potraw przeszly nasze najśmielsze oczekiwania.