Rolki Signa - prośba o pomoc i infomacje

Mam zamiar kupić rolki Signa. Czy w gdańsku jest jakiś sklep który ma w ofercie rolki tej firmy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Rolki Signa - prośba o pomoc i infomacje

nie kupuj tego szajsu !

szkoda kasy, na rolki trzeba wydać MINIMUM 500 zł, a i tak w tej cenie dostaniesz koła 84 mm, co dla faceta powyżej 180 cm jest bez sensu !

Dzięki za info. Ostatecznie kupiłem inne rolki na przecenie w Go Sport i przetestowałem je w niedziele na torze wokół stadionu.
Po wstawieniu tego tematu poczytałem trochę o rolkach Signa na innych forach i faktycznie nie cieszą się one dobrą opinią. W tym momencie zastanawia mnie co decyduje że rolki są "dobre" lub "złe". Rolki Signa o których myślałem były na kółkach 80 z łożyskami 7 i na płozach alu.

co decyduje:

1) rozmiar koła - 84 mm to przeżytek
2) sposób montażu koła z łożyskami do płozy - głównie chodzi mi o to, czy nie ma jakiś niepotrzebnych przejsciówek, które się zakłada na łożysko i dopiero montuje w płozie, koło powinno składać sie z 4 elementow
a) kolo b) lozysko c) tulejka d) łożysko
3) material z ktorego wykonana jest płoza, zadenk plastik/kompozyt, tylko metale !
4) jakos materiałow buta, tutaj trzeba miec troche doswiadczenia, albo przynajmniej porownac 10-15 modeli roznych firm
5) DO PA SO WA NIE

Dziękuje za info.