Romeo & Juliet - Love is in the Air

Temat dostępny też na forum: Romeo & Juliet - Love is in the Air
Opinie do spektaklu: Romeo & Juliet - Love is in the Air.
„Romeo & Juliet - Love is in the Air” - Teatr Vesturport, IslandiaJak się zachowujesz, gdy jesteś zakochany? Czujesz się, jakbyś unosił się w powietrzu? Romeo i Julia z Islandii będą naprawdę fruwać nad naszymi głowami! Baśniowa adaptacja „Romea i Julii” to niezwykłe, eksperymentalne, żywiołowe widowisko wykorzystujące elementy cyrkowej akrobatyki i popisy clownów. ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

:)))

To było coś wspaniałego!!! TO był TEATR. Publiczność w napięciu. Nie chcieliśmy przerwy. Czyli MOŻNA tak grać, MOŻNA.

super!

ech... przedstawienie zrobiło wrażenie... ogromne! jestem pełna podziwu dla wszechstronnych aktorów ;)

In the air 2night

Rewelacyjne przedstawienie, wspaniali aktorzy, akrobatyka, miłość i niezwykły kontakt z publicznością; było warto iść i przeżyc na nowo dramat Romea i Julii. Brawa!

Nie takie głupie

To bardzo głęboki i mądry spektakl. Chyba z najpiękniejszą sceną balkonową w historii teatru.

WYBITNY

PORYWAJĄCY , BARWNY , ŚWIEŻY I PRZESTRZENNY - ISLANDZKI. ŚMIERĆ KOCHANKÓW - OSTATNIE SCENY MISTRZOWSKIE . WISIELCY JAK Z KART TAROTA ZE ŚWIATŁEM ŻYCIA UMIERALI OPADAJĄC W TRUPI BŁĘKIT . TARGANY BÓLEM I MIŁOŚCIĄ ROMEO W NIEZWYKŁYM TAŃCU Z CIAŁEM JULUIETTY - TO ESENCJA MIŁOŚCI.

fantastyczne!!!!!!

Porywające,świeże,nowatorskie!!! niezwykły klimat i zabawa z publlicznością. Oby było więcej takich przedsięwzięć!!! Zresztą co tu dużo mówić-Islandia:)

Bardzo mi się to podoba .
Choć mogliście wstawić więcej zdjęć ze scenami

Inne tematy z forum

Wyzwolenie (7 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Wyzwolenie . WYZWOLENIE na otwarcie Dużej Sceny i nowego sezonu! W...

Bajka o księciu Pipo, koniu Pipo i księżniczce Popi (9 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Bajka o księciu Pipo, koniu Pipo i księżniczce Popi . "Bajka o księciu...

Zmiana (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Zmiana . ZMIANA Porzucić biedę, małe miasteczko i zaściankowe myślenie....