Rower

Witam... Mam takie pytanie zamierzam sobie kupić rower do MTB za 3000-3500 mam zamiar uczestniczyć w różnych tego typu rajdach... Lepiej zamówić samemu wybrane części czy odrazu cały rower?? Jeżeli wybierać części to prosze o porade jakie... Z gory dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Rower

Czy chcesz żeby ktoś na tym forum napisał książkę?!

> Czy chcesz żeby ktoś na tym forum napisał książkę?!

ja proszę o pomoc w wybraniu części do roweru MTB... chyba po to są fora aby sobie pomagać :)

Dlaczego 3 albo 3.5,a nie 2,albo 6.5?

bo mam tyle kasy co napisałem

zbyt ogólnie zacząłeś temat, jeśli go nie zawęziż a ktoś go rozwinie to będzie faktycznie książka

powiedz, z wyborem jakich części masz problem i podaj kilka propozycji dla każdej z nich i wtedy możesz liczyć na pomoc

ktoś już kiedyś pisał, że racja jest jakk dupa i każdy ma swoją, więc jeśli sam nie wybierzesz, to będzie idealne miejsce na nieporozuminia między V-kowcami i tarczowcami, karbonami i metalami itd itp

Z postu wynika że zupełnie nie znasz sie na temacie rowerowym - to jak zlożysz ten rower z części do kupy nawet jesli ktoś cudownym zrządzeniem losu poda Ci liste elementow ktore najlepiej bedą Ci pasować?

Idz do sklepu i kup sobie gotowy, taniej ci wyjdzie. Albo idz do Rudego na ul. Do Studzienki we Wrzeszczu, powiedz ile masz kasy i niech on Ci powie z czego zlozy Ci rower. :)

Ola

Szaszka ma rację, idź do rudego i on Ci złoży taki rowerek i będziesz zadowolony. To jest naprawdę dobry i uczciwy fachowiec.
Koledzy tu już chcieliby pisać książki:) a na czytanie ich szkoda czasu.

Niestety ale wszelkie fora zamieniaja sie w towarzystwa wzajemnej adoracji..., na jakiekolwiek pytania z regóły otrzymujesz odpowiedzi w stylu "już było" czy też debilne "Dlaczego 3 albo 3.5,a nie 2,albo 6.5?", (to już wyjątkowe kurjozum), a najczęściej odpowiedzi ludzi którzy naprawdę nic nie wiedzą, ale muszą!! cos napisać, ja też uważam że fora są po to aby pytać, w końcu nie każdy jest fachowcem....

zniesmaczony napisał(a):

> Niestety ale wszelkie fora zamieniaja sie w towarzystwa
> wzajemnej adoracji..., na jakiekolwiek pytania z regóły
> otrzymujesz odpowiedzi w stylu "już było" czy też debilne
> "Dlaczego 3 albo 3.5,a nie 2,albo 6.5?", (to już wyjątkowe
> kurjozum), a najczęściej odpowiedzi ludzi którzy naprawdę nic
> nie wiedzą, ale muszą!! cos napisać, ja też uważam że fora są
> po to aby pytać, w końcu nie każdy jest fachowcem....

i tu sie zgadzam z przedmówcą. Jak macie pisać bzdury to lepiej nic nie pisać. nie każdy sie zna na rowerach. Nie lepiej normalnie zapytać albo poinstruować. Na normalnym forum ludzie byli by raportowani za zaśmiecanie forum a tu jest wolna amerykanka....

pytac owszem, ale to pytanie faktycznie jest zbyt "szerokie"
"tego typu rajdach"....jakich turstycznych z niedzielnymi turystami czy maratony mtb, czy lokalne xc?

Krzyżak napisał(a):

> jakich turstycznych z niedzielnymi
> turystami czy maratony mtb, czy lokalne xc?

w tej cenie to chyba nie ma wiekszego znaczenia.

chce startować w różnych maratonach które sie odbywają w trójmieście i okolicach tj. kaszuby czy wejherowo.

http://www.lewicki-rowery.pl/

Doradzą złożą i będziesz zadowolony ...

Inne tematy z forum

Czy są jakieś prowizje i haczyk? (3 odpowiedzi)

Szukam kasyna, które nie będzie miało ukrytych opłat i problemów z wypłatami. Skąd mam wiedzieć,...