Rower

Temat dostępny też na forum: Społeczność
Rower
Witam
Zbliża się powoli wiosna i chciałbym pojezdzić na rowerze.Przyznaje od dobrych kilku lat tego nie robiłem ale pstanowiłem to zmienić.
Poszukuję osoby chętnej ,która by ze mną pojezdziła.Mam 30lat ,jestem z wrzeszcza.
pozdrawiam

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja z chęcią pojeżdżę, sama już nie mogę się doczeć rowerka.. ale musi się zrobić troszkę cieplej no i musi przestać padać :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: rower

no to moze jakis team? wycieczki poza miasto? np pocagiem do władka i na hel :) tez jestem za rowerem!

Spróbujcie tutaj
http://rwm.org.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

trasa wejherowo-hel jest bardzo przyjemna, rok temu zdazylo mi się nią jechac:) ja też chętnie się przyłącze do grupy rowerowej:) moze po Kaszubach? jest w necie mnostwo opracowanych sciezek rowerowych, a jak sloneczko zaświeci to jazda po kaszubskich okolicach bedzie wspaniala:) co Wy na to?? moje gg 4255324

Re: Rower

Ja też chętnie przyłączę się do grupy rowerowej :)
W tm sezonie rower jeszcze nie ruszany, ale wkrótce przyjdzie ciepełko i czas to zmienić. Piszę się na jakąś wycieczkę :)

Inne tematy z forum

Karnet do oddania (8 odpowiedzi)

Odstapie karnet na silownie Zdrowit. Na 9 miesięcy cena 139 zł. Wykorzystano 3 miesiące. Umowa...

Odzież jeździecka.. (6 odpowiedzi)

Gdzie w trójmieście można kupić odzież(bryczesy, czapsy, buty) do jazdy konnej??? Z góry...

Motywacja w sportach górskich (16 odpowiedzi)

Wspinaczka i kolarstwo górskie to dyscypliny, które wymagają nie tylko siły fizycznej, ale też...