Rower

Pogoda dopisuje, można by wykorzystać to na rowerowe przejażdżki.. Nie mam zbyt wielu znajomych, więc może to będzie dobry sposób na ich znalezienie? :) Najlepiej z Zaspy bądź bliskich okolic. Wiek i płeć bez znaczenia.
Nie szukam RAJDOWCA, tylko osoby która umie cieszyć się chwilą.. Wyścigi to nie ze mną! :)
Pozdrawiam
Ania, lat 29 Gdańsk Zaspa
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Rower

Chętny !!
też zaspa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Rower

Łap maila
Keraj2@wp.pl
Pozdrawiam:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

czesc Anna
Ja tez na Zaspie smigam , poznac mnie mozna po metalowym precie z odwaznikiem przymocowanym do roweru , zapewniajacym mi 1m odstepu od wyprzedzajacego mnie samochodu. Jak jest blizej to traci reflector I rysuje bok. Szczegolnie przydatne to jest gdy poruszam sie po Jana pawla 2 nowa sciezka rowerowa. Juz trzech samochodziarzy jest stratnych, I wina jest po ich stronie. Chetnych na taki patent zapraszam na priv , wykonanie I montarz jest bajecznie proste , a bezpieczenstwo zapewnione , kierowcy omijaja mnie na 2m
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Kretyn zwyczajny
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

przeprowadzka !!?? (39 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...